RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
04jul
De laatste jaren wordt steeds meer CBD-olie verhandeld. Gebruikers ervan spreken van een wondermiddel tegen vele kwalen. Hiervoor bestaan echter nauwelijks keiharde bewijzen. Maar nu duizenden mensen erbij zweren, lijkt het een kwestie van tijd te zijn, voordat de wetenschappers bevestigen wat we eigenlijk allang weten. Helaas heeft CBD-olie ten onrechte een negatief imago gekregen. Waarom ten onrechte? Is CBD-olie nu wel of niet legaal? We leggen het uit.
28mrt
Een echte thuistap is natuurlijk niet alleen handig, het is ook gewoon leuk om te hebben. Wanneer je er gebruik van maakt, maak je bijvoorbeeld direct je feestjes al een stuk leuker. Wel is het belangrijk om te beseffen dat de ene tap de andere niet is. Er zijn een aantal zaken die je zeker in de gaten moet houden bij de aanschaf. Hier vind je de 5 belangrijkste punten op een rij.
11mrt
Kijk je er al naar uit? Wakker worden door de aaiende zonnestralen op je gezicht?! Het voorjaar! Wij kunnen niet wachten. En we kunnen je vertellen. Het is nog eens gezond ook! In dit artikel lees je het belang van daglicht op onze gezondheid.
11feb
Over de e-sigaret is er al zo veel geschreven, en de laatste woorden zijn er nog altijd niet over gevallen. Wat is er nu precies van waar: is de e-sigaret nu echt wel minder schadelijk voor de gezondheid? Wij gingen voor jou op zoek en vonden bijzondere of misschien wel verrassende informatie.
25jan
Het is gewoon wel fijn als langer dan 10 minuten achter elkaar je kunt concentreren op je werk. Het is ook prettig als je kalm blijft als je jouw drukke agenda ziet. En goed slapen en goed doorslapen? Wie wil dat nou niet, he? Toch zijn er door de dag heel wat momenten dat je onrustig, gespannen of zelfs gestresst of paniekering kunt voelen. Of dat je zoveel prikkels ervaart dat jij je daardoor druk voelt in je hoofd en problemen ervaart in het uitvoeren je werkzaamheden.
16jan
Als u aan 1000 senioren zou vragen waar ze voor kiezen: thuis blijven of in naar een bejaardentehuis gaan, dan zou het antwoord in veel gevallen zijn om thuis te kunnen blijven wonen. Hoe langer men in zijn eigen omgeving kan blijven, hoe groter het algemeen welzijnsgevoel is. Respectzorg is in het kader van deze filosofie geen uitzondering. Er wordt alles in het werk gesteld zodat senioren in Den Haag en Scheveningen het zo lang mogelijk goed hebben thuis.

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.