RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
04aug
Je kent het misschien wel: heb je eindelijk de perfecte trouwjurk gevonden, dan moet je je bruidsschoenen nog kiezen. Niet een hele gemakkelijke klus, gezien je bruidsschoenen ook net je hele outfit afmaken op jouw dag.
04aug
Een wijntje of een biertje op zijn tijd moet kunnen is de mening van veel mensen. Maar wanneer een borreltje, biertje of wijntje op zijn tijd, een dagelijkse gewoonte wordt, kan dat op den duur problemen op leveren.
06jul
Een echo wordt vaak geassocieerd met zwangere vrouwen. Tijdens een zwangerschapsecho wordt gemonitord hoe de groei van een baby verloop.
27mei
De zomer, soms maakt het warme weer het lastig om lekkere gerechten op tafel te zetten.
20mei
Ben jij ook zo gek op een handje noten door de yoghurt, salade of zo uit het vuistje? Goed nieuws, want noten zijn hartstikke gezond voor je.
14mei
Om de dagelijkse routine van werken, je gezinsleven en verplichte activiteiten te doorbreken, is het goed om geregeld even tijd voor jezelf te pakken. De dagelijkse stress en eentonigheid loslaten en iets leuks voor jezelf doen, is namelijk heel goed voor je gezondheid. Maar wat zijn leuke en ontspannende activiteiten om jezelf even helemaal in te verliezen? Zodat je accu weer is opgeladen en je er weer een tijdje tegenaan kunt? Kies ook voor jezelf en laad je batterij weer op met een van de leuke onderstaande bezigheden. De top 5 hieronder staat garant voor een stevige energieboost!

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.