RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
01dec
Heb je voor de feestdagen, een verjaardag of gewoon om jezelf te verwennen een lekker parfum nodig? Online bestellen kan perfect! Het online aankopen van parfum heeft heel wat voordelen. Eens je eenmaal een online aankoop hebt gedaan, zul je dit in het vervolg gegarandeerd nog doen.
03nov
Ouder worden we allemaal, maar hoe we dat doen is de grote vraag. Gewrichten zijn minder soepel en organen moeten harder werken. Natuurlijk is het fijn dat naarmate u ouder wordt, u thuis kunt blijven wonen. Met eenvoudige aanpassingen creëert u een prettige leefruimte voor de oude dag.
31okt
Vaak worden energieleveranciers nog altijd beschouwd als een mysterie. Veranderen van leverancier is een nog veel groter mysterie. Je hebt ooit eens een leverancier voor je energie gekozen, en sinds jaren betaal je aan deze firma voor jouw verbruik. Tot op de dag je van iemand hoort dat hij of zij heel wat goedkopere energie heeft weten te vinden. Dan ga jij ook op zoek?
31okt
Zie je het niet goed zitten om je energie-rekening altijd netjes na te kijken? Of is het al een hele klus om eens bij andere leveranciers te gaan zoeken wie nu eigenlijk de goedkoopste is? Bovendien wijzigen de tarieven soms van de ene dag op de andere en moet je opnieuw je berekeningen gaan doen. Geen nood, je kunt makkelijk energievergelijken en met een paar muisklikken de goedkoopste leverancier vinden.
25okt
Wanneer je nooit meer irritatie van een bril wilt hebben, kun je overwegen om jouw ogen te laten laseren. Het laten laseren van de ogen, is voor veel mensen de ideale oplossing. Dat heeft te maken met de voordelen die het oplevert. In principe hoef je door het laten laseren van de ogen, namelijk nooit meer een bril of contactlenzen te dragen. Daarnaast mag niet vergeten worden dat het dragen van lenzen en een bril ook behoorlijke kosten met zich meebrengt. Iedere keer komt dit terug, met name wanneer je daglenzen gebruikt kunnen de kosten hiervoor behoorlijk oplopen. Bij het laten laseren van de ogen, is het belangrijk om hier een betrouwbare kliniek voor te zoeken. Let op de prijzen die gehanteerd worden en een eventueel keurmerk. Let ook op de risico’s die genoemd worden en of er een registratie en certificaat bij de betreffende kliniek aanwezig is.
13okt
Kinderen weten al wat seizoenen zijn en de verschillen tussen de seizoenen zijn hen ook al duidelijk gemaakt. Ieder seizoen biedt voor hen weer nieuwe dingen die ze kunnen doen. Zo kunnen ze in de zomer lekker buitenspelen en zwemmen, terwijl met wat sneeuw in de winter ze een sneeuwballengevecht kunnen houden of een sneeuwpop bouwen. Ook voor volwassenen hebben de seizoenen invloed op hun bezigheden. Zo vinden de dingen die je ’s winters doet toch vaak binnen plaats, terwijl je ’s zomers lekker kunt genieten van het zonnetje.

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.