RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
18feb
Dagelijks gebeuren er in het verkeer ongelukken. Hierbij loop je in de meeste gevallen letselschade op. Wanneer je dit overkomt is het handig om te weten wat je precies moet doen. Wie is waarvoor aansprakelijk? Hoe zit het met de letselschade? In dit artikel vertel ik je meer over dit onderwerp.
18feb
Valt het jou ook al op dat vrouwen minder merkgebonden zijn bij het kopen van ondergoed dan mannen? Als mannen ondergoed vinden dat goed zit, dan is de kans heel groot dat zij trouw blijven aan dit merk en hiervan vaker ondergoed gaat kopen.
18feb
Heb je letselschade opgelopen en je wilt ervoor zorgen dat je letselzaak prettig verloopt? Letselschade oplopen is al vervelend genoeg. Deze 7 tips helpen jou bij jet letselzaak.
18feb
Iedere vrouw weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste bikini te vinden. Welke maat moet je nou bestellen? Welk pasvorm beste het beste bij je? Of weet je nog steeds niet welke kleur je het mooiste staat? De struggle van iedere vrouw! Met de komst van het internet is het aanbod van bikini’s dan wel groter, en dat is in veel opzichten ook positief, maar het maakt je keuze wel veel lastiger! Hoe meer keus, hoe sneller jij gaat twijfelen tussen bikini’s. En dat is begrijpelijk!
18feb
Badpakken zie je steeds vaker! Steeds meer dames wagen het om een leuk badpak aan te kopen voor de zomer. En dat snappen wij allemaal! Want badpakken hoeven helemaal niet saai te zijn. Integendeel juist!
11feb
Wil jij ook meer gaan bewegen, maar weet jij ook dat een abonnement voor de sportschool een overbodige uitgavenpost is? Investeer dan in een crosstrainer voor thuis. Maak jouw eigen gym of sport gewoon voor de tv. Bij het kopen van een crosstrainer komen veel aspecten aan bod. Er is namelijk een enorm aanbod, maar ook een enorm verschil in kwaliteit, stabiliteit, comfort, mogelijkheden en gebruiksgemak. Wij hebben alles waar je op moet letten voordat je overgaat tot een aankoop van een crosstrainer op een rijtje gezet.

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.