RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
02nov
Het kan heel vervelend zijn als iemand naar bed gaat en de slaap wil niet komen. Soms omdat je aan het piekeren bent, soms om andere reden. Andere keren kan je het gewoon niet verklaren. Wat kun je doen om toch in slaap te komen, of eenmaal in slaap, om door te slapen? Wat die welverdiende nachtrust heb je hard nodig.
30okt
Je hebt een zware week achter de rug en zou het liefste even lekker willen ontspannen in een spa. Maar, in tijden van corona kan iedereen zich voorstellen dat jij dit niet de meest prettige plek vind om tijd te spenderen. Heb je wel eens gedacht aan een spa in eigen tuin? Het grote voordeel van een privé spa is dat een spabad niet alleen ontspanning met zich meebrengt, maar het kan ook nog eens positieve effecten op je gezondheid hebben!
24aug
Er is een nieuwe app om de bezoekersregistratie voor de horeca makkelijker te maken én de bezoekers behouden hun privacy. De nieuwe – en gratis – app kan hiermee een rol spelen in het indammen van het coronavirus (COVID-19). De makers wijzen bij deze nieuwe app op de bijzondere gebruiksvriendelijkheid en de verregaande waarborging van de privacy.
25jul
Het wassen van je haar is een belangrijk aspect als het gaat om een goed verzorgde, gezonde en glanzende haardos. Daarbij is het belangrijk om van de juiste shampoo gebruik te maken. Er zijn namelijk enorm veel verschillende haartypes en niet elke shampoo is voor ieder haartype geschikt. Daarom vind je hieronder een aantal belangrijke kenmerken om rekening mee te houden bij het kopen van shampoo.
21jul
Mooie, slanke & egale benen zonder spataderen en enkels die nooit opgezet zijn… Voor veel dames is dit helaas niet vanzelfsprekend. Veel van ons hebben toch last van lichte spataderen, wat dikkere enkels bij warmer weer en soms voelen onze benen zwaar of wat stijf aan, aan het einde van de dag of na het reizen.
15jul
Fonteyn is gelegen in Uddel en is dé plek om alles te vinden om uw tuin gezellig in te richten. Uiteraard kunt u op de website www.fonteyn.nl alles bestellen en het wordt thuis geleverd. Als u van uw tuin wilt genieten, richt hem dan in zoals u uw woonkamer zou inrichten: stijlvol en met kwaliteitsproducten. Bij Fonteyn vindt u een combinatie van deze twee.

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.