RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
17feb
Nieuw jaar, nieuwe start Voor vele mensen is het begin van een nieuw jaar het uitgelezen moment om aan de gezondheid te werken. Niet enkel in je levensstijl, maar ook in je interieur kan dit terugkomen.
14feb
Een AED is een apparaat dat levens kan redden. Je wil daarom bij de aanschaf ook zeker zijn dat je een goede aankoop hebt gedaan. Als je onderstaande punten opvolgt kun je hier zeker van zijn en kun jij het verschil maken.
14feb
Iedereen die wat ouder wordt vreest ervoor, je mobiliteit verliezen. Echter als je je oude dag op een goede manier aanpakt, hoeft dit niet iets te zijn wat je tegenhoudt. Met onderstaande vijf tips kun je jouw mobiliteit verbeteren.
09feb
Hoewel iedereen zijn eigen persoonlijke leven heeft, besteden sommigen soms wel meer tijd op het werk dan thuis. Daarom is het heel belangrijk om een goede band met je collega’s te hebben. Een fijne werksfeer en goede band met je collega’s is voor veel zaken belangrijk...
24jan
Vanaf het moment dat je die positieve zwangerschapstest in handen hebt, krijgt je leven een heel andere wending. Waarschijnlijk komen er veel vragen in je op. Iedereen vertelt je iets anders en je weet op den duur niet meer wat je moet verwachten. In het prille begin is alles nieuw en eng. Maar wat gebeurt er nu eigenlijk allemaal in dat lichaam van je?
09jan
Mensen zijn nog steeds aan het debatteren over e-sigaretten en of ze wel of niet gezonder zijn dan de normale sigaretten. Het is eigenlijk al bewezen dat e-sigaretten gezonder zijn en dus een goede keus voor wanneer je over wilt stappen naar een gezonder alternatief. Maar wat maakt de e-sigaretten eigenlijk gezonder?

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.