RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het Nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en jouw zorgpremie. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
19jun
Wanneer je de 60 bent gepasseerd, loopt je libido vaak ook terug. Op zich is dit een normaal aspect van het verouderingsproces, maar daar hoeft u zich niet zomaar bij neer te leggen! Het leven is ten slotte veel te leuk en te kort om met minder genoegen te nemen. Met de onderstaande tips kunt u actie ondernemen om uw libido op te krikken en uw seksleven nieuw leven in te blazen.
18sep
De gezondheidsvoordelen van omega 3 vetzuren zijn de laatste jaren steeds meer onder de aandacht gekomen. Maar waarom is dit vetzuur nu echt zo essentieel voor jouw gezondheid? We bespreken in dit artikel het belang van omega 3 en waarom jij deze krachtpatser in jouw dieet zou moeten opnemen.
18jul
Als crypto-investeerder wil je de beste strategieën kennen om je kansen op succes te vergroten. Met de groeiende populariteit van cryptocurrencies, is het belangrijk om te begrijpen welke strategieën populair zijn en waarom ze waardevol kunnen zijn. In deze blog ontdek je enkele van de meest gebruikte strategieën onder crypto-investeerders en hoe ze kunnen bijdragen aan het behalen van je investeringsdoelen.
19mrt
Comfort is iets waar we allemaal naar streven en behoefte aan hebben. Zo kan je na een lange dag op het werk bijvoorbeeld heerlijk tot rust komen in jouw luie stoel of heerlijk neerploffen op de bank die zo lekker zit. Maar, wist je dat goede en comfortabele meubels ook erg belangrijk zijn voor een goede fysieke gezondheid? In deze blog vertellen wij jou 4 redenen waarom comfortabele meubels goed zijn voor jouw fysieke gezondheid.
07dec
Voor een ziekenhuis en verpleging is het belangrijk dat de zorgverleners en het personeel gebruik kunnen maken van medische stoelen. Dat geldt voor de zorgverleners in de spoedeisende hulp, chirurgie, gynaecologie en bij andere dagbehandelingen. De zorgverleners moeten vaak langdurig een bepaalde houding aannemen om de patiënt goed te kunnen verzorgen. Daarom moet het medische meubilair niet alleen gemakkelijk te bedienen zijn, maar vooral ook veilig zijn.
30nov
We krijgen het allemaal voor onze kiezen wanneer we onze zorgverzekering afsluiten: een flink aantal verschillende verzekeraars, een heleboel verschillende pakketten en natuurlijk ook nog eens een heleboel verschillende prijzen. Het is dan ook niet vreemd dat veel mensen door de bomen het bos niet meer zien.

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.