RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
13okt
Kinderen weten al wat seizoenen zijn en de verschillen tussen de seizoenen zijn hen ook al duidelijk gemaakt. Ieder seizoen biedt voor hen weer nieuwe dingen die ze kunnen doen. Zo kunnen ze in de zomer lekker buitenspelen en zwemmen, terwijl met wat sneeuw in de winter ze een sneeuwballengevecht kunnen houden of een sneeuwpop bouwen. Ook voor volwassenen hebben de seizoenen invloed op hun bezigheden. Zo vinden de dingen die je ’s winters doet toch vaak binnen plaats, terwijl je ’s zomers lekker kunt genieten van het zonnetje.
06okt
Dankzij een ooglaserbehandeling kunnen veel mensen met een ernstige visuele beperking weer hopen op optimaal zicht. Laseroogbehandelingen worden al vele jaren met succes uitgevoerd en worden steeds populairder. De kosten van de procedure zijn niet onbelangrijk voor de beslissing om al dan niet de ogen te laten laseren. We leggen u uit op welke kosten u kunt rekenen bij een ooglaserbehandeling.
01okt
Zoek je een waardevol geschenk met een diepere betekenis? Wil je iemand verrassen omdat ze zoveel voor jou betekenen? Zoek je een persoonlijk geschenk dat onmiddellijk de aandacht trekt? Wil je een lieve boodschap meegeven bij aankoop van een geschenk voor je vriendin? Of zoek je een geschenk voor jezelf?
26sep
Ieder jaar trekken er duizenden toeristen naar de Belgische Ardennen. Ook Nederlandse toeristen vertoeven graag in deze groene, rustige en mooie omgeving. Wil jij binnenkort een vakantiehuis huren in de Ardennen? Dan is het goed om te weten wat de topbestemming in de Belgische Ardennen is.
17sep
Maar liefst 6 op de 10 mensen hebben problemen met hun ogen en dragen een bril of contactlenzen. Een prachtige oplossing; zonder dit hulpmiddel wordt deelnemen aan het normale leven namelijk een stuk ingewikkelder of zelfs onmogelijk. Maar wat als een bril of contactlenzen irritatie geeft? Gelukkig is daar een mooie oplossing voor.
17sep
Hoe verloopt een zwangerschap en ontwikkelt deze zich van week tot week? Gefeliciteerd, je bent zwanger! Ben je ook zo nieuwsgierig hoe jullie kindje gaat groeien in je buik en wat er allemaal gaat gebeuren? Een zwangerschap duurt gemiddeld 40 weken. De uitgerekende datum is een oriëntatiepunt in de toekomst, want in de praktijk kan het kindje vanaf week 37 tot en met week 42 geboren worden. In dit artikel bespreken we de algemene verloop van een gezonde zwangerschap en hoe het kindje zich ontwikkelt van eicel tot volgroeide baby per trimester.

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.