RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
02 aug
Top 5 populaire tassenmerken

Wij hebben speciaal voor jullie een overzicht gemaakt van de populairste tassen van deze zomer. Wil jij helemaal mee gaan in de nieuwste trends? Zorg dan dat je minimaal één van deze tassen merken in jouw garderobe hebt opgenomen!

De nummer 1

Met stipt op plek één staan de Michael kors tassen. Maandelijks zoeken maar liefst 12.000 dames op het merk. Ze hebben laten zien dat ze met de tijd mee gaan en modieus kunnen blivjen. Michael Kors blijft daardoor voorlopig nog zeker het populairste kwaliteitsmerk in tassen. 

30t5gtvt2l-097_1

Nummer 2

Op nummer 2, een stuk minder populair dan MK, staat Guess. Guess tassen zijn al jaren populair. Het hoogte punt van Guess was in 2010 en 2011. De geinteresseerde in Guess tassen zijn sindsdien wel wat afgenomen maar vandaag de dag nog steeds de echte nummer 2!

cg45-64190-ndm_1


De overige populaire merken

De top 5 wordt afgesloten met deze 3 merken: Fab tassen, Burkely tassen en Kipling. Kipling is vooral bekend als school-rugzak. 

Naast deze populaire merken zijn er ook een aantal nieuwe trends. Ted Baker tassen worden sinds dit jaar steeds populairder. Ook moschino tassen en smaak tassen zijn razend populair

Deze populariteit is gemeten op basis van zoekopdrachten in Google door Nederlanders. Hoe vaker het merk is bezocht, hoe populairder het merk is. 

Over de Auteur

Eefje Verschuren
Blogster
Al sinds mijn 14e ben ik fanatiek met het bijhouden van mijn eigen blog en het schrijven van content. Vooral gezond leven en duurzaam zijn heeft mij de laatste jaren veel geïnteresseerd. Ik heb daarom een gerelateerde studie gedaan en schrijf met veel plezier voor RBNG.
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.