RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
08 aug
Tassen sale

Tassensales.nl: nergens meer tassen in de aanbieding!

Lang niet alleen vrouwen zullen ervan houden: de nieuwe website Tassensales.nl maakt het mogelijk om duizenden tassen bij meer dan 2.500 betrouwbare Nederlandse webshops in enkele klikken te vergelijken. Op die manier is het niet alleen eenvoudiger om de best geschikte tas op te sporen maar bovendien kan je ook meteen jouw favoriete tas bestellen op de externe website. Wij namen een kijkje op de nieuwe website Tassensales.nl en doen hier onze bevindingen uit de doeken. Uiteraard bieden we ook de nodige extra informatie, bijvoorbeeld wat het assortiment en de gebruiksvriendelijkheid van de website betreft. Een eerste hint: wij waren er alvast gek van!

Hoe werkt Tassensales.nl?

Allereerst: Tassensales.nl is een vergelijkingswebsite en geen webwinkel. Het heeft met andere woorden zelf geen magazijn of een eigen webwinkel. Achter de website schuilt een uitgebreid algoritme dat het aanbod aan tassen in Nederland inzichtelijk maakt en dat in alle objectiviteit. Hiervoor maakt het gebruik van de gegevens die afkomstig zijn van meer dan 2.500 online webwinkels die stuk voor stuk goedgekeurd werden op vlak van betrouwbaarheid. Via allerhande zoekfunctionaliteiten kan je vervolgens eenvoudig de tas zoeken die het best bij jou past, om vervolgens naar de goedkoopste webwinkel gestuurd te worden. Op die manier hoef je zelf niet meer talloze webwinkels af te speuren om na te gaan of ze jouw tas wel voorradig hebben en of die andere webwinkel al dan niet goedkoper is.

De zoekmachine geeft overigens ook alle andere belangrijke informatie weer. Denk maar aan de productbeschrijving, de beschikbare kleuren, het materiaal, de maten, de verzendkosten en de verschillende betaalmethodes die men op de externe website hanteert. Tot slot kan je een sale alert toevoegen: zo blijf je op de hoogte wanneer de tas wordt afgeprijsd.

Welke tassen kan je vinden via Tassensales.nl?

Op Tassensales.nl kan je het grootste aanbod aan tassen vergelijken en dit van de meest populaire merken zoals Eastpak, boohoo en New Looxs. Hierbij hanteert men vijf grote categorieën: tassen, rugzakken, zakelijke tassen, laptoptassen sporttassen. Toch heeft de website ook nog heel wat andere tassen voor jou in petto.

In de lijn tassen zijn onder andere schoudertassen, handtassen, reistassen, weekendtassen, shoppers en avondtasjes te vinden en dit voor zowel mannen als vrouwen. De lijn rugzakken focust dan weer op een nog breder doelpubliek: zowel schoolse rugzakken, kinderrugzakken als sportieve rugzakken of heupband rugzakken behoren er tot de mogelijkheden.

Voor de zakelijke doelgroep kiest men eveneens voor meer dan alleen businesstassen. Zo kan je via Tassensales.nl ook zakelijke aktetassen van de meest prestigieuze merken raadplegen. Speciaal voor medische beroepsbeoefenaars zijn er vervolgens ook dokterstassen van merken zoals Marington. Dankzij het uitgebreid zoekalgoritme zijn ze vaak voor minder dan tweehonderd euro terug te vinden. Iedere dokter weet echt wel dat dat een koopje is.

In de laatste twee grote categorieën vinden we dan weer de laptoptassen en de sporttassen. Hierbij heeft men uitbundig aandacht voor verschillende doelgroepen. Zowel sportieve amateurvoetballertjes als volwassen tennissers zullen er vast hun favoriet exemplaar terugvinden.

Tot slot zijn er ook nog de andere tassen en accessoires. Denk bijvoorbeeld aan cameratassen, beautycases en luiertassen. Kortom: via Tassensales.nl kan je bijna alle tassen terugvinden, gaande van klassieke exemplaren tot specialistische modellen. En dat allemaal via een enkele website!

Klantenservice van Tassensales.nl

Bij vragen kan je niet alleen contact opnemen met de webwinkel in kwestie, ook Tassensales.nl beschikt over een eigen klantenservice. Denk bijvoorbeeld aan vragen omtrent de beschikbaarheid van bepaalde tassen of omtrent het gebruik van de zoekmachine. Via de website van Tassensales kan je eenvoudig een contactformulier invullen waarna een snelle reactie volgen zal.

Weet natuurlijk wel dat je bij Tassensales.nl niet met al jouw vragen terechtkan. Zo heeft men bijvoorbeeld geen zicht op de bestelstatus van producten uit andere webwinkels. Zo ben je anderzijds zeker dat men jouw privacy respecteert.

Op basis van een interne koppeling kan Tassensales.nl enkel aangeven of een product al dan niet voorradig is, zonder uitspraken te kunnen doen over individuele bestellingen. Hoewel de klantendienst van Tassensales.nl zeker een meerwaarde is, zal je dus nog steeds zelf contact moeten opnemen met de individuele webwinkel. Eventueel kan Tassensales jou wel adviseren en bijstaan. Die rol nemen ze in de praktijk dan ook duidelijk op. Zo verwijzen ze op hun website bijvoorbeeld naar de wet Koop op Afstand om gebruikers op hun retourrecht te wijzen.

Contact opnemen kan per mail of via de live chat.

Is Tassensales.nl veilig?

Gelet op het feit dat Tassensales.nl jou louter doorstuurt naar andere betrouwbare webwinkels, hoef je je hier in principe geen zorgen te maken. Zo zal deze vergelijkingswebsite jou nooit vragen naar de gegevens van jouw kredietkaart. Ook het feit dat meer dan 2.500 betrouwbare webwinkels de samenwerking aangegaan zijn, wijst op het betrouwbaar karakter van deze website.

Hoe dan ook gingen wij even grasduinen doorheen de website. Hieruit bleek onder andere dat de website gebruikmaakt van enkele eenvoudige cookies (Google Analytics en Facebook Pixel) om zo geanonimiseerde statistieken te verzamelen waaruit de individuele gebruiker niet te herleiden valt. In samenhang met de privacy policy zoals weergegeven op de website, hoeven we ons ook hier geen zorgen te maken.

Tot slot gingen we na of de beheerder van de website al dan niet betrouwbaar is. De website blijkt hierbij eigendom te zijn van mediabedrijf Covered in blue, houder van diverse andere succesvolle websites zoals 'Recepten vandaag' en 'Shoppen voor je dorp'. Covered in Blue blijkt gewoon ingeschreven te zijn bij de Kamer van Koophandel en aan al haar verplichtingen te voldoen. Er vallen dan ook geen vraagtekens te plaatsen bij de veiligheid en de betrouwbaarheid van de aanbieder van deze website. Samengevat: het gebruik van de website Tassensales.nl is 100% veilig en betrouwbaar.

Tassensales.nl in het kort

Via Tassensales.nl kan je eenvoudig tassen en rugzakken van meer dan 2.500 online webwinkels raadplegen. Hierbij geeft het zoekalgoritme steeds de goedkoopste webwinkel weer, waarna je de bestelling op de externe webwinkel kan plaatsen. Shoppen doe je echter niet alleen aan de beste prijs maar bovendien ook 100% veilig. Zo heeft ons onderzoek uitgewezen dat Tassensales.nl 100% betrouwbaar is, terwijl men duidelijk enkel kiest voor betrouwbare partner websites. Dankzij zijn diverse categorieën en handige functionaliteiten is Tassensales.nl met voorsprong de beste tassen vergelijkingssite van geheel Nederland.

Het is tot slot echter wel belangrijk om te weten dat het enkel een vergelijkingswebsite betreft en geen eigenlijke webwinkel. Bij problemen of klachten dient de gebruiker steeds de concrete webwinkel te contacteren. Hetzelfde geldt bijvoorbeeld ook voor het uitoefenen van het herroepingsrecht. Via de klantendienst van Tassensales.nl kan je wel het nodige advies verkrijgen of kan je doorverwezen worden naar de bevoegde persoon of instantie. Op die manier zit je helemaal comfortabel en veilig. En dat alles aan de beste prijs.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.