RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
11 apr
Welk type cap past bij jou?

Alle verschillende soorten caps kunnen onduidelijkheid wekken. Daarom hebben we een overzicht gemaakt met de drie meest voorkomende soorten caps. Dit geeft jou een overzicht met caps, zodat je zelf kunt nagaan welke cap het best bij jou past.

Een snapback

Een snapback is simpelweg een verstelbare baseball cap met platte klep. Veel petten hebben een voorgebogen klep, terwijl snapbacks dit dus duidelijk niet hebben. Het is ook niet aan te raden om de klep te buigen, het is de bedoeling dat de klep van een snapback vlak blijft. Snapbacks zijn dus verstelbaar en worden daarom maar in één maat gemaakt. Het voordeel hiervan is dat een snapback in veel gevallen wat goedkoper is dan een op maat gemaakte baseball cap.

De trucker cap

De trucker cap is een voorbeeld van een pet met een voorgeboden klep. Trucker caps zijn te herkennen aan de open achterkant. De voorkant van de cap is meestal gemaakt van schuim, terwijl de achterkant gemaakt is van kunststof en open is voor ventilatie. Deze caps zijn ook verstelbaar, waardoor ze vrijwel iedereen passen. Dit komt de prijs van de trucker cap dan ook ten goede. Een zeer populair merk zijn de trucker caps van Deus.

Baseball cap

De baseball cap is de traditionele pet. De pet heeft een gebogen klep en is niet verstelbaar. Het is daarom belangrijk om deze caps goed te passen of te meten welke maat je nodig hebt.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.