RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
09 jun
Sfeer creëren in huis, zo doe je dat

De één vindt het geweldig om het huis in te richten en helemaal ‘eigen’ te maken. De ander vindt het verschrikkelijk en weet niet goed welke stijlen het best met elkaar combineren. Maar welk type jij ook bent, in je huis breng je heel wat tijd door en daarom mag er best wat moeite in worden gestoken. Dus creëer een fijne en mooie sfeer! Kan jij wel wat hulp gebruiken en ben je op zoek naar inspiratie? Wij geven je een aantal handige tips hoe je meer sfeer kan creëren in huis. Succes gegarandeerd!

1. Groen!

Op naar de bloemist of het tuincentrum! Want welke stijl ook bij je past, planten zorgen altijd voor meer sfeer in huis. Het zorgt ervoor dat je woonkamer er levendiger uitziet. Groen combineert al helemaal leuk met grote, kleurrijke en opvallende potten. Maar niet alleen de woonkamer is geschikt om op te fleuren met wat mooie planten; tegenwoordig zien we steeds vaker de trend om je badkamer geheel op de fleuren met planten! Dit zorgt voor een super ontspannend en sfeervol resultaat.

Afkomstig van Roomed - Pinterest
Afkomstig van Roomed - Pinterest

2. Add some colour

De Scandinavische stijl is al een lange tijd helemaal in trend. De stijl is minimalistisch, strak en monotone kleuren. Als je het ons vraagt een prachtige stijl, maar vanwege het gebrek aan kleur en de strakke vormen, kan het al snel wat sfeerloos aanvoelen. Hoe je dit voorkomt? Voeg simpelweg kleur toe! Dit kan op de muren, maar ook in bepaalde woonaccessoires. Denk hierbij aan kussens, kaarsen en fotolijstjes. Ook een gekleurd vloerkleed past uitstekend bij deze minimalistische stijl en is tegenwoordig weer helemaal in.

Afkomstig van Stijlvol Styling | SBZ Interieur Design - Pinterest
Afkomstig van Stijlvol Styling | SBZ Interieur Design - Pinterest

3. Gebruik natuurlijke materialen

Eerlijk is eerlijk; het gebruik van natuurlijke materialen zorgt voor meer sfeer in je woning dan strakke, gladde oppervlakten. Zo staat een authentieke, houten vloer in warme tinten bijvoorbeeld stukken sfeervoller dan een vloer van beton. Toch zijn wij ook fan van de betonnen vloer trend! Combineer deze met meubels van natuurlijke materialen, zoals hout of bamboe, en je zult zien dat dit de sfeer ook ten goede komt. Helemaal als je gaat voor de nieuwste trends – zoals deze supergave egg chair. Of de stoel ook daadwerkelijk comfortabel is, dat is de vraag; maar wanneer je er een warme deken en wat mooie kussens in legt ziet het er zeker zo uit.

rbng3
Afkomstig van coni-design - Pinterest

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.