RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
12jan
Steeds meer mensen zoeken op internet naar lippen opvullen. Deze relatief simpele behandeling wint snel aan populariteit in Nederland. Logisch, als je bedenkt dat lippen opvullen tegenwoordig laagdrempelig is, een mooi natuurlijk resultaat kan geven en daarnaast ook relatief betaalbaar is. In dit artikel lees je meer over het consultgesprek, de wensen formuleren voor het resultaat van je lippen en de mogelijkheden. Daarnaast lees je over waarom juist nu lippen opvullen zo populair is.
05jan
Kocht je vroeger koffie dan kocht je koffiebonen die je zelf moest malen. De verpakte gemalen koffie is van latere tijden. Wie kent er nog de handmatige koffiemolen die tussen de knieën werd geplaatst? Nu zijn er elektrische koffiemolens waarbij je de maling kunt instellen.
21dec
Wanneer je je volledig toelegt op je sport, hardlopen, dan is jouw meest belangrijke tool je hardloopschoenen. Maar hoe weet je welke schoenen het beste bij jouw activiteit horen en hoe weet je welke schoenen precies voor jou geschikt zijn? Elk lichaam is anders en ook elke sportomgeving is anders. In dit artikel helpen wij jou even op weg om de juiste hardloopschoenen te vinden. Laat je inspireren om de juiste keuze te maken!
20dec
Trouwpakken zijn van oudsher enigszins stemmig van kleur, dat wil zeggen dat zij ingetogen van kleur zijn. De bruid vormt immers het stralende middelpunt zo de oude etiquette verlangt. De bruidegom -galant als hij is- stemt zijn bruidspak op haar af. Tegenwoordig is dit gegeven niet meer vanzelfsprekend, heren mogen zichzelf laten zien, wat tot uiting komt in een diversiteit aan kleurschakeringen van het trouwpak.
27nov
De herfst is in volle gang, dat betekent: tijd voor pompoen! Deze veelzijdige groenten is het toppunt van herfst. Je kan er de lekkerste gerechten mee bereiden en het is ook nog eens ontzettend gezond. Meer weten over de gezondheidsvoordelen van pompoen? Lees dan verder!
06nov
Gegrild vlees is heerlijk, dat zullen de meeste barbecue en vleesliefhebbers met elkaar eens zijn. Vlees grillen doen we voornamelijk buitenshuis op de barbecue. Maar hoe gezond is het nu eigenlijk om voeding te grillen op de barbecue? Wij nemen het in dit artikel met je door. Hoe kun je zo gezond mogelijk barbecueën?

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.