RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
Het nederlandse blog voor alles op het gebied van health en gerelateerde zaken!
Of je ook geinteresseert bent in food, fitness of meer, voor alles met betrekking tot health ben je bij RBNG aan het juiste adres. RBNG is het nieuwe Nederlandse blog met onafhankelijke betrouwbare informatie over Health en meer. We worden tegenwoordig genoeg misleid. Tijd om gezond verstand te gebruiken en te streven naar een gezonde levensstijl!
Laatste blogs
16okt
Legionella is nog lang niet bij iedereen bekend. En dit is logisch, legionella besmettingen komen ook niet zo heel vaak voor. Maar wanneer er zich toch een legionella besmetting voordoet, vormt het wel degelijk een ernstig gevaar voor de gezondheid van de bevolking. Maar wat is legionella precies? Wat zijn de symptomen en de mogelijke gevolgen? Hoe raak je besmet met de legionella bacterie en wat doet de overheid om een besmetting met deze bacterie te voorkomen? Lees hier hoe het beheersplan legionella in elkaar zit en hoe de overheid dit controleert. Vanaf nu kijk je anders naar vijvers, zwembaden en zo veel meer plekken waar je met water in aanraking komt.
28sep
Ben je benieuwd hoe je het beste mobiel kunt blijven na een operatie? Er zijn diverse mogelijkheden om je mobiliteit te vergroten. Denk bijvoorbeeld aan het plaatsen van een douchekrukje in de douche, zodat je jezelf makkelijker kunt wassen en het risico op vallen beperkt wordt. Wij zochten uit met welke hulpmiddelen je jouw mobiliteit na een operatie kunt vergroten. Lees snel verder voor meer informatie en kies het best passende hulpmiddel uit.
28sep
In Nederland hebben ruim 60.000 mensen de ziekte van Parkinson. Wereldwijd zijn er maar liefst 10.000.000 mensen die met deze ziekte moeten leven. Wat gebeurt er bij parkinson? En waarom krijg je de ziekte van Parkinson? De oorzaak blijft grotendeels onbekend. Hoewel er geen genezing is, variëren de behandelingsopties van medicijnen tot een hersenoperatie. Hoewel de ziekte van Parkinson zelf niet dodelijk is, kunnen de ziektecomplicaties wel ernstig zijn. In dit artikel vertellen we er meer over.
09sep
Flyeren is voor bedrijven erg belangrijk. Of je nu een groot bedrijf hebt of klein, flyeren zorgt voor goede reclame. Het is de ideale manier om snel veel informatie te verspreiden. Het is reclame maken op een ouderwetse manier. Als je op de juiste locatie staat bereik je snel veel mensen en heb je een grote kans dat je potentiële klanten aanspreekt.
30jul
Als je wil beginnen ligt waarschijnlijk deze vraag voor je neus. Voor de een is het antwoord sneller duidelijk dan de ander. Wil je sporten om af te vallen en er goed uit te zien voor de (volgende) zomer? Of wil je juist spier opbouwen zodat je sterker bent en er gespierder uit ziet? Wat ook jouw voorkeur is, in deze blog hebben wij voor beide een aantal tips zodat jij naar jouw doel kan toewerken!
09jul
Wil jij eens een nieuwe rode wijn uitproberen? Neem dan eens een biologische rode wijn uit het Spaanse Valencia. De Spaanse rode wijnen van Neleman zijn in allerlei varianten verkrijgbaar. Probeer eens een Signature Crianza als je op zoek bent naar een vrolijke rode wijn of kies een Signature Reserva wanneer een krachtige, complexe smaak jouw voorkeur heeft. Alle Spaanse rode wijnen van Neleman zijn biologisch, vegan friendly en klimaatneutraal.

Notitie: Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg

Dit is niet de website van het Register Beroepsbeoefenaren Natuurlijke Gezondheidszorg (RBNG). De stichting RBNG was een overkoepelende organisatie die therapeuten op HBO-niveau in de natuurlijke gezondheidszorg certificeerde en registreerde. Alleen therapeuten op HBO-niveau werden geregistreerd in het openbare register van RBNG. Het register is sinds 1-1-2014 van naam gewijzigd. De naam van het register voor beroepsbeoefenaren in de natuurlijke gezondheidszorg is sindsdien gewijzingd naar Register Beroepsbeoefenaren Complementaire Zorg (RBCZ). RBCZ is vindbaar op hun eigen website, deze kun je eenvoudig via Google vinden door te zoeken oop RBCZ.