RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
02 jul
Populairste damesschoenen

Ik was benieuwd welke soorte damesschoenen het meest populair zijn in de zomer van 2016. Daarom heb ik een onderzoek gedaan naar de meest voorkomende modellen, populaire merken en veel gezochte zoekopdrachten in Google.

Zoals jullie allemaal is opgevallen is sinds een aantal jaar de sneaker helemaal hip. Dat is deze zomer nog steeds zo! Het is zelfs verbazingwekkend want sneakers wordt meer dan 4 keer meer gezocht dan de nummer 2: enkellaarsjes. Als je deze zomer dus hip wilt zijn zul je gewoon nog een stel leuke dames sneakers moeten aanschaffen! Na sneakers en enkellaarsjes wordt de top 5 afgemaakt met espadrilles, pumps en sandalen.

Top 5 merken

De meest populaire merken damessneakers zijn toch vooral Adidas en Nike. Maar opvallend genoeg wordt er deze zomer ook veel gezocht op Michael Kors sneakers. De Michael Kors schoenen zijn een stuk duurder, wellicht dat je ze in het straatbeeld daardoor ook minder ziet maar toch willen veel dames deze schoenen graag bemachtigen. Het 4e merk is Puma en de top 5 sluit af met New Balance sneakers.

Populairste kleuren

De populairste kleuren zijn wit en zwart. Ik verwacht nu dat jij gaat zeggen 'dit zijn geen kleuren'. Ook populair zijn blauw, grijs, rood en zilver.

 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.