RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
01 aug
Yoga in virtual reality

Wat is virtual reality
De virtuele wereld van virtual reality is de 360 graden wereld die je ziet als je een virtual reality bril op hebt. Op het scherm waar je naar kijkt wordt een virtuele wereld/video/game geprojecteerd. Het voelt alsof je er echt bent, nu is het nog maar beperkt mogelijk om ook echt te interacteren met de virtuele wereld, maar ook daar lijkt snel verandering in te komen.

Les krijgen van de beste
Nu willen we niet je Yoga instructeur tekort doen, maar straks kies jij zelf je instructeur. Misschien wel een bekende acteur, sporter of muzikant. Want in virtual reality kun je elke situatie na bootsen die jij kunt bedenken. Het computer programma creëert de wereld en is voorgeprogrammeerd om de hoogste kwaliteit en lessen aan jou te geven. Het zal je zelfs kunnen corrigeren als je een oefening niet optimaal uitvoert. Zo ga je sprongen vooruit in je niveau en haal je het optimale resultaat uit je yoga sessie.

Jij bepaalt

De gebruiker is in controle, wat betekent dat jij bepaalt. Waar, wanneer, hoe en hoelang je gebruik maakt van de sessie. Heb je zin om lekker door te gaan, de keuze is aan jou. Wil je nog voor het ontbijt je oefeningen afwerken, geen probleem. Mis je je vriendinnen? Dan nodig je ze toch gewoon uit. Want zolang zij ook inloggen op de virtuele wereld, kun je elkaar zien, met elkaar praten en dat vanuit je eigen huis.

Meer weten over virtual reality. Kijk dan eens op www.oculusworld.nl

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.