RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
01 jan
Geld besparen door zorgverzekeringen te vergelijken

Alle zorgverzekeraars hebben hun nieuwe premies bekend gemaakt. Dit betekent dat het weer tijd is om zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken, om eventueel over te stappen naar een betere en/of goedkopere verzekeringsmaatschappij. Wil jij ook de beste en de goedkoopste zorgverzekering afsluiten? Dan gebruik je een online vergelijker om verschillende verzekeringen naast elkaar te leggen.

 

Kleine besparing per maand, grote besparing per jaar

Door zorgverzekeringen met elkaar te vergelijken, kun je geld besparen. Kost jouw huidige verzekering bijvoorbeeld 123 euro en vind je een betere verzekering voor 115 euro? Dan bespaar je iedere maand 8 euro. Deze besparing lijkt misschien niet zo groot, maar met een maandelijkse besparing van 8 euro bespaar je ieder jaar wel 96 euro. Zelfs als je slechts enkele euro’s per maand bespaart met jouw nieuwe verzekering, is de jaarlijkse besparing de moeite waard.

 

Het geld dat je overhoudt door een goedkopere verzekering af te sluiten, kun je mooi uitgeven aan andere dingen. Denk hierbij aan een etentje, een leuke trui, een cadeautje voor de kids of gewoon een cadeautje voor jezelf. Ook kun je het geld op je spaarrekening zetten, om in enkele jaren tijd een mooi vermogen op te bouwen.

 

Direct zorgverzekeringen vergelijken

Wil jij geld besparen door een goedkopere zorgverzekering af te sluiten? Start dan direct met zorgverzekeringen vergelijken. Door een online tool te gebruiken voor jouw vergelijking, heb je in een mum van tijd achterhaald welke zorgverzekering het goedkoopst is voor jou. Nu hoef je deze verzekering alleen nog af te sluiten, om iedere maand geld te besparen en van een flinke jaarlijkse besparing te profiteren.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.