RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
09 feb
Meer dan alleen maar collega’s tijdens een gezellig bedrijfsuitje

Hoewel iedereen zijn eigen persoonlijke leven heeft, besteden sommigen soms wel meer tijd op het werk dan thuis. Daarom is het heel belangrijk om een goede band met je collega’s te hebben. Een fijne werksfeer en goede band met je collega’s is voor veel zaken belangrijk. Zo gaat iedereen met veel meer plezier naar zijn/haar werk, wat tot gevolg heeft dat het de productiviteit stimuleert, je steun in moeilijke tijden van elkaar kunt krijgt en je dagelijks vrolijk thuis komt van je werk. Het ideale moment om elkaar beter te leren kennen en een (betere) band met elkaar op te bouwen is om gezamenlijk activiteiten te beoefenen. En waar kan je dit beter doen dan in Amsterdam. Vindt een leuk bedrijfsuitje amsterdam op amsterdamtour.nl.


Tours door Amsterdam

Alle teamuitjes naar Amsterdam vind je op Specialtours bedrijfsuitjes. Je kan de stad ontdekken door gezamenlijk activiteiten te beoefenen. Je kan kiezen voor bijvoorbeeld een ‘hap en stap tour’. Jullie gaan dan onder begeleiding van een gids een tour maken en onderweg een stop in een drietal verschillende lokale restaurants. Daar krijgen jullie in elk restaurant een gang en verteldt de gids allerlei anekdotes over de stad. Maar ook op één locatie gezamenlijk dineren kan, met bijvoorbeeld een moorddiner, waarbij je met je collega’s een moord moet oplossen. Of wat dacht je van een avondje in Hollandse stijl tijdens de ‘ik hou van Holland Dinerspel Quiz’. Gezamenlijk Hollandse spellen spelen tijdens een diner.

 

Rondvaarten Amsterdam

Met je collega’s een bijzondere rondvaart maken in Amsterdam kan ook. Je vind op rondvaart Amsterdam op amsterdamtour.nl verschillende soorten rondvaarten door Amsterdam. Heel populair is het ‘Floating & Walking Dinner Amsterdam’ arrangement. Hierbij stap je op een rondvaartboot, waarna je na een uurtje uitstapt voor het voorgerecht. Na het voorgerecht vaar je verder door naar het hoofdgerecht en kan je nog meer van Amsterdam ontdekken. Na het hoofdgerecht begint de wandeltour door verschillende bekende plekken van Amsterdam, waarna je eindigt in een oud pakhuis voor het dessert. Tijdens deze dag leer je je collega’s van een hele andere kant kennen. Ook kunnen jullie voor de borrelboot kiezen. Vaar door Amsterdam en geniet van elkaars gezelschap, onder het genot van hapjes, drankjes en jullie favoriete muziek. Eventueel is de borrelboot te combineren met andere activiteiten, zoals een wandel- of fietstocht en een diner. 

Www.tours.amsterdamtour.nl biedt dus alles voor een heel geslaagd personeelsuitje, waarbij collega’s de band met elkaar kunnen versterken door eens heel andere dingen met elkaar te doen.

 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.