RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
21 feb
Zo sta jij het beste op de foto

We willen allemaal wel mooi op de foto staan. Nu kun je natuurlijk met allerlei foto bewerking apps je foto’s achteraf bewerken. Maar het mooiste plaatje is natuurlijk het origineel. Met deze tips sta jij voortaan altijd goed op de foto!

rbng1

 1. Positie van je armen
  Het is niet altijd gemakkelijk om je armen een leuke, natuurlijke houding te geven op de foto. Een professionele fotograaf zou je allerlei handige fotografie tips kunnen geven, maar die foto tijdens het meidenmiddagje is toch net een ander verhaal. Probeer je lichaam zoveel mogelijk te ontspannen en wring jezelf niet in allerlei onmogelijke posities. Je armen zet je lekker ontspannen in je zij. Op deze manier voel je jezelf op je gemak en zie je er ook nog eens fashionable uit.
 2. Draai je gezicht
  Een foto vanaf de voorkant kan er af en toe wat vreemd uitzien. Zo’n foto dat je denkt “he, ben ik dat nou echt?!”. Door je gezicht wat te draaien krijg je een interessante hoek en valt ook het licht net wat natuurlijker op je gelaatstrekken. Houd je kin wat omhoog om je nek langer te laten lijken. Wil je echte emotie uitdrukken? Draai je gezicht dan naar rechts. Wetenschappers zeggen dat de linkerkant van je gezicht de meeste emotie toont.

  rbng2
 3. Maak je lang
  Hoe langer je jezelf maakt op een foto hoe beter het er vaak uit ziet. Nu betekend dit niet dat je op je tenen moet gaan staan. Het gaat juist om de lichaamsdelen waar je niet vaak bij nadenkt. Houdt bijvoorbeeld je kin omhoog om je nek langer te laten lijken en strek je armen in grote, open posities om rare poses te voorkomen. rbng3
 4. Positie
  Door je lichaam zijwaarts te draaien lijk je slanker en laat je goed je mooie vormen zien. Een foto van de voorkant kan je er al snel vierkant uit laten zien. Door lichtjes zijwaarts te draaien kun je mooie vormen creëren en dat is waar het vaak om draait!
 5. Kijk boven de lens
  Wanneer je recht in de lens kijkt loop je de kans om ietwat ‘scheel’ te kijken. Door net boven de lens te kijken ziet de foto er natuurlijker uit en houdt je meteen je kin goed omhoog!
 6. Oefening baart kunst
  Oefen een aantal poses die er natuurlijk uitzien. Zet bijvoorbeeld met je handen je kraag omhoog of haal je handen wat door je haar alsof je een pluk haar voor je gezicht weghaalt.
Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.