RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
26 feb
Trendy dameskleding webshop met trendy dameskleding merken 2018

2018 is nog maar net begonnen, maar er zijn nu al zoveel nieuwe trends bijgekomen. Veel mensen noemen 2018 het jaar van de trends. Zeker als het gaat om dameskleding. Op elke dameskleding webshop vindt je wel 20 a 30 verschillende trends. U kan het zo gek niet bedenken of er is een nieuwe trend.

Nieuwe trends in 2018

Dagelijkse kleding is in 2018 een nieuwe trend geworden. Tegenwoordig reizen mensen heel de wereld rond en hebben volgeboekte dagen. Dan is het natuurlijk belangrijk dat u zich comfortabel voelt in de kleding die u draagt. Daarom is de kleding die u eigenlijk op elk moment en waar dan ook kan dragen. Vaak is dit simpele kleding, maar het ene kledingstuk kan alsnog erg van de ander verschillen.

Veel merken het zijn er mee eens dat echt bont niet meer kan in 2018. Het is nu de trend om geen bont meer op kleding te hebben. Het merk Gucci is begonnen het bond in de ban te doen vanaf begin 2018. Vele mensen vonden dit een goede zet van het bekende kledingmerk. Aangezien Gucci zo bepalend is voor de lopende trends, volgden er snel meerdere bedrijven met het afschaffen van het gebruiken van bond in kleding. Deze trend is deels ook ontstaan doordat steeds meer consumenten onderzoek gingen doen naar de herkomst van hun kleding en de samenstelling ervan. Veel consumenten schrokken toch bij het zien van het maken van bont Zo kreeg Gucci veel bijval bij het afschaffen van bond. Mede hierdoor is nep-bond ook een stuk minder populair geworden.

Een best bijzondere nieuwe trend in 2018 is het zo veel mogelijk laten zien van de huid. En het niet dragen van een BH. Het is trendy, om de echte vorm van uw borsten te laten zien. Veel vrouwen zijn het zat om hun bosten als het ware te vervormen tot de gewenste vorm, door bijvoorbeeld een push-up BH te gebruiken. Veel grote merken hebben dus nu ook kleding geïntroduceerd waarbij er veel van de huid te zien is, zodat er zo veel mogelijk van het lichaam te zien is.

Er is een terugkeer van occasionwear. Dit is tweedehands kleding wat lang geleden in was. Deze trend wordt eigenlijk populair door de koninklijke bruiloft van prins Harry en Meghan. Dit is de gewenste kledingstijl voor de bruiloft. Mede door deze reden vinden veel vrouwen dit nu erg mooi om te dragen.

Dè kleur van 2018

De kleur van 2018 is geel. Niet alleen bij de vrouwenkleding is deze kleur veel te zien, maar ook bij de mannen wordt de kleur geel verwerkt in nieuwe kledingstukken. Het is een trend geworden doordat veel vrouwen het fijn vinden om geel te dragen. Ze worden er blij van, ze stralen de lente uit, waardoor ook de mensen om hen heen er vrolijk van kunnen worden. Het ziet er ook stoer uit. Er zijn veel hippe jurkjes online te vinden. Start uw zoektocht met stoere trendy dameskleding en u bevindt zich als snel op de juiste dameskleding webshop, die zich vertegenwoordigen binnen Nederland.   

Heuptasjes uit de jaren ‘80 en ‘90 zijn nu ook helemaal een hot item. Vaak wordt geroepen dat vroeger alles beter was. Steeds komen er weer kledingtrends terug. Deze heuptasjes trend is zo populair dat het bijna bij elk kledingstuk wel wordt gedragen.

Stoere dameskleding trends

Alix the label is een kledingmerk dat zich niks aantrekt van de trends die gezet worden door andere kledingproducenten. Daarom zet Alix the label een eigenzinnige trend. U kunt uw eigen gang gaan met dit kledingmerk.

Naast alle trends die de grote merken introduceren, is uw smaak nog steeds het belangrijkste. U moet tenslotte zelf weten wat u draagt. Maar hoe vindt u wat u precies leuk vindt? Een goede tip is om niet alles online te kopen en te zoeken. Ga ook de deur eens uit en bezoek kledingwinkels waar u nog nooit eerder bent geweest. Pas dingen die u nog nooit aan heeft gehad, dan kan u ineens iets vinden wat u wel leuk vindt en u heel goed staat, maar wat u eigenlijk nooit online had gekocht.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.