RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
23 jun
Redenen om jezelf een goede bh cadeau te doen

Onder feministes is het lange tijd populair geweest om geen bh te dragen. En inderdaad, het kan een opluchting zijn om je te bevrijden van knellende lingerie. Als een bh echter van goede kwaliteit is en de juiste pasvorm heeft, zitten er vooral voordelen aan het dragen ervan.

Gezondheidsvoordelen

De belangrijkste meerwaarde van een bh is dat hij stevigheid en ondersteuning biedt. Van nature hebben borsten - onder invloed van de zwaartekracht - de neiging om te gaan hangen, wat op termijn een belasting kan vormen voor je nek en rug. Dit geldt vooral voor vrouwen met een maatje meer, maar ook voor alle vrouwen die een actief leven leiden en veel in beweging zijn.

Kies voor goede kwaliteit

Het dragen van een bh heeft dus voordelen voor de gezondheid. Daarbij is natuurlijk een goede pasvorm van uiterst belang. Duurdere bh-merken bieden over het algemeen de meeste stevigheid en hebben de grootste keuze op het gebied van maten en vormen. Via een webwinkel als Dutch Designers Outlet zijn kwalitatieve merk-bh's betaalbaar voor iedereen.

Een verantwoord cadeautje aan jezelf

Daarnaast geven veel vrouwen aan dat ze zich met een bh zelfverzekerder voelen. Wanneer je een bh draagt, hebben je borsten een mooie, ronde vorm. Bovendien schudden ze niet heen en weer als je snel beweegt, wat er weinig charmant uitziet en bovendien pijnlijk kan zijn. Een goede bh voorkomt dat je borsten op termijn gaan hangen, zoals je in Afrikaanse landen vaak ziet, waar onder traditionele bevolkingsgroepen geen bh's worden gedragen.

Veel vrouwen ervaren charmante lingerie als een boost voor hun vrouwelijkheid. Als je even niet zo lekker in je vel zit, kun je jezelf met een lingerie-setje van goede kwaliteit een verantwoorde oppepper geven.

 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.