RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
01 okt
Armband graveren: een persoonlijke toets met het hart gegeven
Zoek je een waardevol geschenk met een diepere betekenis? Wil je iemand verrassen omdat ze zoveel voor jou betekenen? Zoek je een persoonlijk geschenk dat onmiddellijk de aandacht trekt? 
Wil je een lieve boodschap meegeven bij aankoop van een geschenk voor je vriendin? Of zoek je een geschenk voor jezelf?

Uniek en speciaal


Cadeaus uitzoeken voor een speciaal iemand is soms niet gemakkelijk. Je wil vermijden dat je geschenk, net zoals vele andere onpersoonlijke geschenken, in het niets verdwijnt. Je wil een speciaal, uniek geschenk vinden waar ze direct aan jou denken. Een boodschap of een teken dat zegt hoeveel ze echt wel betekenen voor jou. 
Soms zijn er momenten die je wil koesteren en eeuwig laten bestaan. Met armband graveren geef je iets uniek en speciaal met een persoonlijke boodschap. 

Waardevol en persoonlijk


Waarom armband graveren?
  • Om je geschenk dat tikkeltje extra mee te geven
  • Om te tonen hoeveel je om hen geeft
  • Om iets uniek af te geven met een persoonlijke meerwaarde
  • Om te laten zien dat ze het waard zijn
Wat kan je laten graveren in een armband? 
  • Een belangrijke datum van jullie beiden
  • Een foto van kinderen of van iemand die ze graag zien
  • Een woord of zin waar jullie onmiddellijk aan elkaar denken
  • jouw medische gegevens

Ook een cadeau voor jezelf?


Geef jezelf eens een uniek, speciaal geschenk. Kies voor armband graveren met een leuke foto van je kinderen of data die betekenisvol zijn. Of laat je naam graveren in een persoonlijke armband. 

Medische gegevens graveren in je armband 
Dit kan heel belangrijk zijn als je hulp nodig hebt en je kan niet meer zeggen. Met je medische gegevens in een armband kan je direct tonen aan welke ziekte of allergie je lijdt. De tekens zijn universeel en voor iedereen verstaanbaar. Dit kan nuttig zijn in geval je moet worden opgenomen en men heeft niet onmiddellijk toegang tot je medisch dossier. De belangrijkste gegevens zijn of er allergieën zijn indien men medicatie moet toedienen of je een auto-immuunziekte hebt waar men rekening moet mee houden bij opname of hartproblemen, alzheimer enz… 
Met deze armband heb je ten alle tijden alle medische informatie die je kan nodig hebben bij de hand. Het een mooi sieraad om te dragen met een belangrijke achtergrond die je leven kan redden. 

Foto graveren in armband 
Koester je graag speciale momenten? Heb je graag een foto van je kinderen of geliefde dicht in je buurt. Laat dan een foto graveren in je armband en hou zo je geliefden dicht bij jou. Een armband graveren kan zo voor je gedaan worden!

Voor elk wat wils - keuze in overvloed


Grote keuze armbanden uit verschillende materialen. Jarenlange ervaring in het graveren van armbanden en andere sieraden. Voor alle persoonlijke geschenken uit het hart gegeven.
 
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.