RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
13 okt
Winterjassen voor mannen

Kinderen weten al wat seizoenen zijn en de verschillen tussen de seizoenen zijn hen ook al duidelijk gemaakt. Ieder seizoen biedt voor hen weer nieuwe dingen die ze kunnen doen. Zo kunnen ze in de zomer lekker buitenspelen en zwemmen, terwijl met wat sneeuw in de winter ze een sneeuwballengevecht kunnen houden of een sneeuwpop bouwen. Ook voor volwassenen hebben de seizoenen invloed op hun bezigheden. Zo vinden de dingen die je ’s winters doet toch vaak binnen plaats, terwijl je ’s zomers lekker kunt genieten van het zonnetje. Ook kunnen de omstandigheden van een seizoen niet of juist wel fijn zijn voor je werk. Als een seizoen minder fijn voor je werk ik kun je het natuurlijk minder erg maken. Een manier om dit te doen is door middel van kleding. Het aantrekken van kleding die zich aanpast op het seizoen zorgt ervoor dat je het niet te warm of te koud hebt. Om dat laatste te voorkomen dragen we winterjassen.

 

Winterjassen

Hoewel het schijnt dat mannen over het algemeen beter tegen kou bestand zijn is het wel nodig dat ze een winterjas aantrekken. Veel lage temperaturen gaan ook hun te ver, dus ze hebben er zeker één nodig. Zoals gezegd zorgt een winterjas ervoor dat de drager het niet te koud krijgt. Dit betekent dat de lage temperatuur voor je gevoel omhooggaat en dichter bij nul graden komt. Een winterjas is dus echt nodig in de winter. Je hebt natuurlijk verschillende winterjassen, maar dit is vaak een verschil in stof of design. De functie van de jas blijft altijd hetzelfde: het warm houden van de drager en het beschermen tegen de kou. Eén van de soort jassen is de parka jas. Dat is een jas met een capuchon met aan het uiteinde van die capuchon bont. Je hebt ook joppers: lange jassen met ook lange mouwen en een open voorkant die gesloten kan worden met knopen of een rits. Er zijn dus een aantal verschillende soorten winterjassen en welke soort je kiest hangt eigenlijk alleen af van smaak. Je wil natuurlijk wel in een winterjas rondlopen die je zelf ook mooi vindt.

 

Style Italy

Maar je moet natuurlijk nog wel een winterjas krijgen. Dit kan bij Style Italy. Dit is een kledingwinkel die allerlei soorten kleding verkoopt met een Italiaans smaakje eraan. Ook winterjassen dus. Ook hebben ze leuke truien voor heren.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.