RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
02 sep
Lingerie trends 2016

Wat zijn de lingerie trends van nu?
Als er wordt gesproken over fashion trends, gaat de eerste gedachten uit naar kleding die je ziet. Toch is er ook een hele wereld die gaat over de modetrends van lingerie. De kleding die je eigenlijk niet ziet. Hoewel daar in 2016 ook weer verandering in lijkt te komen!

“Underwear is outerwear”
Het is niet zo dat we er weer als Madonna bij gaan lopen met de bekende punt-bh. Maar ondergoed mag zeker weer getoond worden! Denk hierbij bijvoorbeeld aan onderjurkjes en bustiers.

Onderjurken
Een onderjurk is vaak een vrij simpele jurk van een zachte stof (zoals zijde) die onder een jurk wordt gedragen, zodat deze niet doorschijnt. Maar als je de juiste onderjurk vindt, zou deze als elegante jurk door kunnen gaan.

Zijden stoffen
Bij zijde wordt al snel gedacht aan een babydoll, een chique lingerie setje of een mooie pyjama. Door deze stof terug te laten komen in ‘normale’ kleding, kun je nu ook over straat of op je werk geheel comfortabel rondlopen. Zonder dat je er raar op aan zal worden gekeken.

Doorschijnend
Niet alleen de zijden stoffen komen uit te kast, maar ook doorzichtige stofjes komen aan bod. Door een doorzichtig kant-achtig shirtje boven je ondergoed te dragen, zal een deel van een bh en andere lichaamsdelen zichtbaar worden. Dit kan zo ver gaan als een open rug tot een compleet kanten broek.

Bustier
Een bustier kan dit jaar gewoon doorgaan als een crop top! Vind dus de mooiste bustiers van kant, met een versiersel of gewoon wat simpel en combineer hem met je favoriete broek (of dit nu high-waisted is of niet).

Korset
Wat ook is teruggekomen in de catwalks zijn korsetten. Normaal draag je deze onder je kleding, zodat je een mooi lijntje creëert, maar het idee van het rijgen bij een korset kwam terug in shirts en jassen.

Overige trends
Ben je nog niet zo overtuigd van je ondergoed meer showen aan de buitenwereld? Dan kun je natuurlijk ook andere trends die zijn opgevallen volgen en gewoon onder je kleding laten. Kleuren die we veel hebben gezien zijn zachte sorbet kleuren. Vooral zachte groene en oranje kleuren komen veel terug. Ook het kant is een eeuwige favoriet die maar blijft terugkomen. En dat is ook niet zo gek met de elegantie en vrouwelijkheid die het uitstraalt.

Helemaal overtuigd en klaar om je eigen setje te kopen? Kijk dan eens hier.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.