RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
18 feb
Badpakken: basic of print?

Badpakken zie je steeds vaker! Steeds meer dames wagen het om een leuk badpak aan te kopen voor de zomer. En dat snappen wij allemaal! Want badpakken hoeven helemaal niet saai te zijn. Integendeel juist! Op het moment zijn er enorm veel badpakken te vinden, zowel in de winkels als online. En in allerlei kleuren en maten! Waar houd jij dan? Ben jij voorstander voor basic badpakken of badpakken met een leuke print? Dat is waarschijnlijk het eerste waar je aan denkt bij het kopen van een badpak.

 

Doe waar je je goed bij voelt

Het belangrijkste is dat jij je goed voelt in een badpak. En dat jij het zelf mooi vindt! Ga dus op je gevoel af. Er zijn zoveel badpakken te vinden dat er voor iedere vrouw wel een badpak te vinden is. Een badpak waarin je je goed voelt draag je vaker! En daar doe je het voor. En dat maakt het geld ook waard. Want het zou zonde van je geld zijn als je een badpak koopt, terwijl je die maar enkele keren draagt.

 

Basic of print?

Ga je voor basic of print? Lastige keus als je het mij vraagt. Nadat je bepaald hebt in welk badpak jij je fijn voelt, kun je kijken naar het uiterlijk. Een basic badpak is tijdloos en kan te allen tijde gedragen worden. Kies je voor een leuke print? Ook dit kan heel erg leuk zijn! Let er dan wel goed op voor welke print je kiest. Want niet iedere print zal je even mooi staan. Dit verschilt enorm per huidskleur of bijvoorbeeld je haarkleur. Ben je geïnteresseerd? Kijk dan gauw op de webshop van Tweka! Zij bieden veel leuke badpakken aan, zowel basic als badpakken in prints. 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.