RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
18 feb
De juiste bikini vinden doe je zo

Iedere vrouw weet hoe moeilijk het kan zijn om de juiste bikini te vinden. Welke maat moet je nou bestellen? Welk pasvorm beste het beste bij je? Of weet je nog steeds niet welke kleur je het mooiste staat? De struggle van iedere vrouw! Met de komst van het internet is het aanbod van bikini’s dan wel groter, en dat is in veel opzichten ook positief, maar het maakt je keuze wel veel lastiger! Hoe meer keus, hoe sneller jij gaat twijfelen tussen bikini’s. En dat is begrijpelijk!

 

Waar moet je op letten bij het vinden van een bikini?

Weet je van jezelf al dat je een lastige maat hebt van een bikini? En heb je het al zo vaak geprobeerd om de juiste bikini online te shoppen? Dan is het wellicht makkelijker om naar een goede winkel af te stappen die je hierbij kan helpen. Persoonlijk advies van een specialist in dan erg prettig!

 

Heb jij een maatje waarbij het makkelijker is om een bikini te vinden? Dan bof je! Er zijn zo veel maten, dat het soms enorm moeilijk kan zijn om de juiste te vinden. Probeer de maattabel erbij te pakken als die aanwezig is op de webshop. Die kan je enorm helpen bij het vinden van de juiste maat. Meet jezelf eens op! Dan kun je de beste keus maken bij het bepalen van jouw maat. Want ieder merk kan verschillen in de pasvorm, dus pak voor iedere webshop de maattabel erbij (indien aanwezig).

 

Meerdere maten tegelijk bestellen?

Als je na het opmeten van je maatje nog steeds twijfelt: dan kun je meerdere maten bestellen. Veel webshops bieden gratis retourneren aan, dus is het niet erg om bijvoorbeeld twee (of drie) bikini’s te bestellen. Dan stuur je de overgebleven maatjes gewoon weer terug op! Een fijne webshop waarmee ik goede ervaringen heb is die van TC WOW. Neem hier eens een kijkje op! 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.