RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
18 feb
Wat mannen nou écht fijn ondergoed vinden

Valt het jou ook al op dat vrouwen minder merkgebonden zijn bij het kopen van ondergoed dan mannen? Als mannen ondergoed vinden dat goed zit, dan is de kans heel groot dat zij trouw blijven aan dit merk en hiervan vaker ondergoed gaat kopen. Ikzelf ben ook een man en ik betrap mij hier zelf ook vaak op. Ik hoor vaak dat vrouwen het minder belangrijk vinden van welk merk zij ondergoed kopen. Waarom iets nieuws proberen als het al goed zit, toch? ‘Never change a winning team’ zeggen ze ook weleens. En daar ben ik het helemaal mee eens!

Maar wat is nou fijn ondergoed?

Ondergoed dat goed zit is hét fijnste ondergoed. Hierbij vind ik de pasvorm belangrijker dan hoe ’t eruitziet. Maar welk ondergoed zit nou prettig? Het belangrijkste aan een ondergoed is dat de onderbroek lang genoeg is én dat de band prettig om je middel zit. Daarbij is de stof heel erg bepalend, want die moet natuurlijk wel goed aanvoelen. Dit lijkt dan ook zo simpel, maar toch leert de ervaring, dat veel merken nog niet helemaal begrijpen hoe ze fijn ondergoed moeten maken. Want ik heb vaak genoeg ondergoed gekocht en gedragen, wat maar bij één keer dragen gebleven is omdat het niet prettig zat.

Waar koop je fijn ondergoed?

Waar begint je zoektocht naar fijn ondergoed? Ik raad je aan om te kijken bij ten Cate ondergoed. Hier heb ik namelijk enorm fijne onderbroeken gekocht! Ik houd zelf van vrij basic ondergoed, dat goed zit en lang mee gaat. En tot nu toe heb ik geen fijnere onderbroeken gevonden dan bij ten Cate! Ik raad dus aan om hier een kijkje te nemen. Dan kom je er vanzelf wel achter of jij het net zó fijn vindt. 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.