RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
24 jun
kies een eyecatcher in de woonkamer: 3 tips

Met een mooie eyecatcher geef je jouw woonkamer net iets meer spanning en diversiteit. Een eyecatcher kan een rustig en natuurlijk interieur een hele leuke twist geven, zonder dat de rust uit het interieur wordt verstoord. Ben jij opzoek naar een mooie eyecatcher voor in de woonkamer? Deze 3 tips zullen jou hierbij een handje helpen.

Tip 1: raamdecoratie als eyecatcher

Liever geen opvallende kleuren, vormen of materialen in je woonkamer? Kies dan voor raamdecoratie als eyecatcher in jouw interieur. Door bij een lichte muurkleur te kiezen voor zwarte houten jaloezieën met een brede lamel, ontstaat er een mooi contrast tussen licht en donker. Dit zal meteen de aandacht trekken wanneer je de woonkamer inloopt. Naast de effectieve werking die houten jaloezieën hebben, dienen ze ook nog eens als aankleding voor jouw interieur. INHUIS Plaza is gespecialiseerd in raamdecoratie op maat. Hier kun je jouw houten jaloezieën kopen als eyecatcher in je woonkamer.

Tip 2: kies een opvallend vloerkleed

Een eyecatcher moet opvallen. De aandacht moet er als het ware naartoe getrokken worden. Een vloerkleed is een hele mooie eyecatcher. Vloerkleden passen in elk interieur en er zijn ontzettend veel soorten en maten verkrijgbaar. Ook kunnen vloedkleden heel veel meer sfeer en warmte geven aan een ruimte. Kies voor een opvallend vloerkleed wat past binnen jouw interieur, dan heb je zeker een mooie eyecatcher te pakken.

Tip 3: kies een mooi meubelstuk

Naast accessoires die als eyecatcher kunnen dienen, zijn ook meubelstukken hele mooie eyecatchers. Denk bijvoorbeeld aan een mooie bank met een opvallende velvet stof of een leuke, gekleurde poef in een neutraal interieur. Ook zijn er hele opvallende salontafels verkrijgbaar die absoluut een mooie eyecatcher vormen in jouw interieur. Door middel van 1 opvallender of gewaagder meubelstuk heb je een direct een mooie eyecatcher in jouw woning.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.