RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
27 jul
Goede gehoorbescherming

Word je regelmatig blootgesteld aan geluiden die gehoorschade kunnen veroorzaken? Dan is het belangrijk dat je goede gehoorbescherming draagt. Er zijn veel verschillende typen gehoorbescherming op de markt. Het is belangrijk dat je kiest voor oordoppen op maat. Hierdoor wordt je gehoorgang zodanig goed beschermd tegen schadelijk geluid dat er geen gehoorschade kan ontstaan. Hearings heeft al jarenlang ervaring met deze oordoppen. Wij leveren altijd maatwerk en controleren jouw oordoppen regelmatig. Hierdoor hanteren wij een levenslangs garantie en zo blijft jouw gehoorbescherming altijd goed zonder grote investeringen te hoeven doen.

Kies voor de juiste oordoppen, kies voor oordoppen op maat

Als je gehoorbescherming wilt bestellen, dan kan je kiezen uit verschillende typen oordoppen. Zo bestaan er universele oordoppen die iedereen kan gebruiken. Het nadeel van deze oordoppen is dat het geluid langs de oordoppen de gehoorgang binnen kan treden. Hierdoor is er nog steeds een risico aanwezig op gehoorschade. Daarnaast zijn er schuimdoppen. Deze worden veelal niet goed ingebracht in de gehoorgang, waardoor er onvoldoende demping is en gehoorschade kan ontstaan. Je kunt natuurlijk ook kiezen voor oorkappen die het geluid dempen. Deze zijn echter wel erg prominent aanwezig. Een groot nadeel van deze oorkappen is tevens dat het moeilijk is om anderen te verstaan. Daardoor wordt het moeilijk om veiligheidssignalen te horen. Dit kan leiden tot gevaarlijke situaties. Tot slot kan je kiezen voor oordoppen op maat. Dit is de beste keuze om je gehoor te beschermen. Deze oordoppen zijn prettig om te dragen en zijn voor alle situaties geschikt. De oordoppen zijn voorzien van speciale filters die het geluid dempen tot een bepaalde frequentie en andere geluiden niet. Hierdoor kan je de omgeven mensen en alarmsignalen waarnemen, terwijl schadelijk geluid wordt gedempt.

Twee verschillende typen oordoppen op maat

Indien je kiest voor de oordoppen op maat kan je kiezen uit twee verschillende materialen. Zo kan je kiezen voor zachte oordoppen of harde oordoppen. De zachte oordoppen zijn gemaakt van siliconen en zijn geschikt voor gevoelige oren. De zachte variant zit heerlijk. Daarnaast zijn de harde oordoppen gemaakt van acrylaat. Deze oordoppen zijn tot stand gebracht door 3D productie. Hierdoor passen de oordoppen perfect in de oren. De harde variant dempt iets meer dan de zachte variant. Tevens zijn de harde oordoppen beter schoon te houden dan de zachte oordoppen. De keuze tussen deze twee varianten is geheel aan jou. Wel kunnen wij je voorzien van advies indien dit nodig is.

Waarom bestel je oordoppen op maat bij Hearings

Er zijn verschillende redenen waarom het aan te raden is om oordoppen op maat te bestellen bij Hearings. Indien je dit doen ben je ervan verzekerd dat je de beste prijs ontvangt. Daarnaast wordt je gehoorbescherming kosteloos gecontroleerd en krijg je volledige garantie op lekkage, verlies, diefstal en beschadiging. De oordoppen op maat beschikken over een perfecte pasvorm door de 3D productie. Tevens doen wij niet aan contracten en daardoor zit je nergens aan vast en we berekenen geen leveringskosten of voorrijkosten. Indien blijkt dat je na drie maanden niet tevreden bent, dan ontvang je het geld van de aanschaf terug.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.