RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
02 aug
Zomertip: genieten in je eigen jacuzzi

De zomer is in volle gang en voor veel mensen komt de zomervakantie nu écht in zicht. Met een eigen jacuzzi kun jij deze zomer helemaal tot rust komen. Het klinkt misschien als luxe die alleen voor het meest-welgestelde gedeelte van de bevolking is weggelegd, maar niets is minder waar. Een jacuzzi is tegenwoordig namelijk prima te betalen. Wil je meer weten? In dit artikel vertel ik je meer over dé zomertip van 2019!

Tover je tuin om in de ultieme chillspot

Een eigen jacuzzi of bubbelbad, wie wil dat nou niet? Zoals ik in de inleiding van dit artikel al aangaf, is een jacuzzi ten opzichte van een aantal jaren geleden een stuk voordeliger geworden. Het gaat daarbij om de opblaasbare variant en deze biedt een hoop voordelen ten opzichte van een traditionele jacuzzi of bubbelbad, waarover in de volgende alinea meer. Een jacuzzi is de ultieme manier om helemaal zen te worden en je lichaam helemaal tot rust te laten komen. En dat in je eigen tuin! Een bubbelbad heeft positieve effecten op zowel je fysieke als je mentale gezondheid, maar het is natuurlijk enorm gezellig om wat vrienden uit te nodigen en samen te relaxen in het heerlijke warme water. Genieten van je eigen jacuzzi is bijzonder lekker tijdens een lange zomeravond en je moet er misschien nog niet aan denken, maar ook in de winter kun je er heerlijk gebruik van maken! 

Een opblaasbaar bubbelbad: de voordelen op een rij

Een opblaasbaar bubbelbad biedt verschillende voordelen ten opzichte van een traditioneel model. Allereerst bespaar je er een hoop geld mee: de aanschafprijs van een opblaasbare variant ligt een stuk lager dan bij een traditioneel bubbelbad en ook de onderhouds- en energiekosten vallen flink lager uit. Ook biedt een opblaasbare jacuzzi voordelen op het gebied van flexibiliteit omdat deze, in tegenstelling tot een traditionele variant, gemakkelijk te verplaatsen is. Zo kun je ervoor kiezen om hem met mooi weer in de tuin te plaatsen, bij regen overdekt te zetten en hem bij koud weer binnen te plaatsen. Zo kun je er het hele jaar door optimaal van genieten!

 

Denk je erover na om zelf een een opblaasbare jacuzzi aan te schaffen of ben je op zoek naar meer informatie? Neem dan eens een kijkje op de website van Fonteynspas.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.