RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
25 jan
Baas over je eigen onrust

Het is gewoon wel fijn als langer dan 10 minuten achter elkaar je kunt concentreren op je werk. Het is ook prettig als je kalm blijft als je jouw drukke agenda ziet. En goed slapen en goed doorslapen? Wie wil dat nou niet, he?

Toch zijn er door de dag heel wat momenten dat je onrustig, gespannen of zelfs gestresst of paniekering kunt voelen. Of dat je zoveel prikkels ervaart dat jij je daardoor druk voelt in je hoofd en problemen ervaart in het uitvoeren je werkzaamheden.

Je bent echt niet de enige. Innerlijke onrust is wel normaal, maar soms kan dit wel heel vervelend zijn! Zeker als het voortdurend aan de hand is, dan lukt het niet om die onrust de baas te worden.

Hoe ga je om met je innerlijke onrust?

Hoe kun je hier nou mee om gaan? Gelukkig zijn daar verschillende methodes voor. Begin er eens mee jezelf toestemming te geven om te ontspannen. Zet je doelen héél even in de stand-by. Je hebt na je moment van echte ontspanning ook nog de tijd om ze te bereiken. Dus…. ontspan! Zen…! Lastig, he? Zelf doen is niet altijd de oplossing. Gun jij je zelf ook rustmomenten, elke week weer? Je hoeft niet direct op een kleed een uur per dag te zitten mediteren. Ook sporten in het algemeen of de wat rustigere vormen als yoga, zwemmen, wandelen kunnen je enorm helpen… Iets wat rust brengt in je hoofd, wat je lijf ontspant.

Kan LTO3 jou helpen?

Nou bestaan er geen wondermiddeltjes om te ontspannen. Maar LTO3 kan wel bijdragen aan betere ontspanning. LTO3 is een natuurlijk middel met een kalmerend effect. Dat kan helpen je te ontspannen.

Het bestaat uit L-theanine, Blauw glidkruid, Haringkuit en Ginkgo Biloba. L-theanine wordt gebruikt bij concentratieproblemen, zenuwprikkels en slapeloosheid. Het heeft een kalmerend effect en een positieve invloed op je concentratievermogen en geheugen.  Haringkuit draagt bij aan verminderen van vermoeidheid. De Ginkgo en het glidkruid werken kalmerend. De ingrediënten samen in de juiste dosering versterken elkaars effect.

Wees weer lekker ZEN!

LTO3 kan je dus helpen om te ontspannen. Gun dat je zelf. Houd je last van stressklachten, sombere gevoelens of slapeloosheid? Ga dan altijd naar je huisarts voor raad en advies. Ook als je medicatie slikt is het altijd belangrijk je arts te raadplegen wat je daarnaast nog mag innemen. Doen he? Je gezondheid staat voorop!

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.