RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
15 jul
Richt uw tuin stijlvol in

Fonteyn is gelegen in Uddel en is dé plek om alles te vinden om uw tuin gezellig in te richten. Uiteraard kunt u op de website www.fonteyn.nl alles bestellen en het wordt thuis geleverd. Als u van uw tuin wilt genieten, richt hem dan in zoals u uw woonkamer zou inrichten: stijlvol en met kwaliteitsproducten. Bij Fonteyn vindt u een combinatie van deze twee.

Geniet en relax in uw tuin

Eén van de meest gebruikte tuinmeubelen zijn loungesets. Loungebanken van Fonteyn online kopen is zeer eenvoudig. Met een paar muisklikken is uw bestelling geplaatst en worden uw loungebank snel geleverd. U kunt ze samen met Fonteyn loungezetels bestellen en ze naar eigen inzicht combineren. U zult er samen met uw vrienden en familie talloze gezellige uren in doorbrengen.

Maak het gezellig in uw tuin

Als u optimaal wilt genieten van uw tuin, ook bij regenachtig of wat frisser weer, kunt u bij Fonteyn kapschuren kopen. Het zijn overkappingen die al dan niet gecombineerd zijn met een tuinhuis. Richt het gezellig in met uw loungeset, een eettafel en -stoelen, enkele mooie plantenbakken en sfeervolle verlichting. Denk bijvoorbeeld aan enkele extra sierkussens, een dekentje voor de frisse momenten of theelichtjes. Plaats uw barbecue in de nabijheid van uw lounge. U breidt uw tuin-woonkamer zo veel uit als u zelf wilt.

Kies uw eigen stijl

Er bestaan verschillende stijlen, zowel in de overkappingen als in de loungesets. Kiest u voor modern strak, rustiek, landelijk of romantisch of heeft u liever stoer? Het kan allemaal! Als u een tuinkast of opberghok zoekt waarin u uw accessoires in de winter kunt wegbergen, dan vindt u deze ook in dezelfde stijl als uw overkapping of loungeset.

Fonteyn heeft zoveel meer voor uw tuin

Kijk gerust eens rond op de website, want u vindt er werkelijk alles om uw tuin naar uw eigen smaak in te richten. Denk bijvoorbeeld aan een tuinhuis, veranda, spa, een sauna of een zwembad. Laat u inspireren op de website en bestel eenvoudig online. Of kom langs in Uddel!

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.