RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
21 jul
Gezondheid van de benen

Mooie, slanke & egale benen zonder spataderen en enkels die nooit opgezet zijn… Voor veel dames is dit helaas niet vanzelfsprekend. Veel van ons hebben toch last van lichte spataderen, wat dikkere enkels bij warmer weer en soms voelen onze benen zwaar of wat stijf aan, aan het einde van de dag of na het reizen.

Dit komt omdat we soms uren achter elkaar zitten of stilstaan… Dat is niet goed voor de bloedcirculatie. Normaliter zorgt het aan- en ontspannen van spieren ervoor dat het bloed in je lichaam goed circuleert. Zit je veel of sta je veel stil? Dan zullen je spieren minder actief zijn en zal je bloedcirculatie ook niet optimaal zijn.

Dames steunkousen voor gezonde benen

Het dragen van steunkousen speciaal ontworpen voor dames, kan hier uitkomst bij bieden. De bloedcirculatie wordt door de compressie in de steunkousen continu gestimuleerd. Dit zorgt ervoor dat er geen vochtophopingen/ zwellingen ontstaan, dat spataderen worden voorkomen of verminderd en dat je benen licht en energiek aanvoelen. Oók na lang zitten of stilstaan. Wist je dat veel dames preventief steunkousen dragen? Doordat steunkousen vaak niet van ‘normale’ kousen te onderscheiden zijn, is het heerlijk om dagelijks steunkousen te dragen en klachten en zware benen te voorkomen!

Soorten steunkousen voor dames

De compressie in de steunkousen is het werkzame element. Je hebt steunkousen met lichte, medium of sterke compressie. Daarnaast bestaan er dames steunkousen tot de knie met dichte teen of open teenstuk. Maar ook tot halverwege het been (stay-ups) en panty’s.
Vandaag de dag zijn deze dames steunkousen er in allerlei gave kleuren en trendy designs. Sommige bevatten Merino wol en voelen heerlijk zacht aan het been.

Moderne dames steunkousen

Het voordeel van dames steunkousen tegenover ‘normale’ kousen is dat deze ook nog eens van hoge kwaliteit zijn en extra goed en mooi zitten. Denk aan naadloos bij de tenen, extra fijne boorden die niet knellen, natuurlijke vochtregulering en heel huidvriendelijk.
Ook steunpanty’s en stay-ups zien er gewoon mooi en modern uit; mooie kleuren, semi-transparant tot dekkend, met of zonder glans of patroontje. Alles kan J

Wil jij je benen ook zo mooi en fit mogelijk houden? De webshop Olfit biedt dames steunkousen aan die goed werken en er modieus uitzien. Mocht je twijfelen welke steunkousen het beste bij jou passen, kun je altijd even contact opnemen met de klantenservice; ervaren professionals helpen je graag verder!

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.