RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
19 sep
5 tips om je interieur op te frissen!

 

1. Less is more

Ruim daarom eens flink op. Trek alle laden en kasten open en doe spullen weg die je niet meer mooi vindt of eigenlijk nooit gebruikt. Heb je deze spullen al minstens een jaar niet gebruikt? Dan kunnen ze weg! Het leuke hiervan is dat je vaak dingen tegenkomt die je helemaal was vergeten. Daarnaast geeft een opgeruimd huis een gevoel van ruimte én je hebt weer een reden iets nieuws te kopen.

 

2. Verplaats de spullen die je hebt 
Zet die leuke pot eens op de grond met een mooie bos bloemen of takken en verplaats je leeslamp naar een andere hoek van de kamer. Door je bank tegen de muur aan te zetten kun je net wat meer rust en eenheid creëren.  Dat frisse gevoel in huis krijg je gemakkelijk én goedkoop door creatief om te gaan met je eigen spullen!

 

3. Haal groen in huis
Een paar planten of een mooie bos bloemen in huis doen veel voor je interieur. Planten brengen leven in huis. Je kunt verschillende manieren groen in huis brengen. Hangende planten zijn ideaal als je wat minder ruimte hebt. Geen groene vingers? Geen probleem, want cactussen en vetplanten zijn weer helemaal in. Combineer verschillende formaten in potjes en je hebt meteen een leuke eyecatcher in huis, die mooi blijft zonder elke week water te geven.

 

4. Kleur je leven
Met kleur kun je alle kanten op. Verf één muur in een frisse kleur of kies voor vrolijk gekleurde accessoires zoals kussens. Ook dat saaie oude kastje is weer als nieuw met een likje verf. Er zijn verschillende handige apps waarmee je precies kan zien wat een bepaalde kleur voor een effect heeft in jouw woning. Zo kun je gratis en gemakkelijk verschillende kleuren uittesten op je muur, super handig!

 

5. Betaalbare inspiratie 
In woonprogramma’s op tv zie je vaak prachtige meubels en accessoires, maar deze zijn net iets te duur. Gelukkig zijn er genoeg betaalbare winkels die woontrends oppikken. Het is daarom slim om inspiratie op te doen in de dure winkels, om vervolgens in de goedkope winkels je aankopen te doen. Voor ieder budget is iets leuks te vinden!

 

Wil je bovenstaande tips gaan toepassen maar ben je nog op zoek naar een nieuwe woning? Neem dan eens een kijkje op de website van Wooninc.!

 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.