RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
30 jun
Welke soorten sieraden heb je?

Je staat op het punt een sieraad aan te schaffen, alleen heb je nog geen idee welke je wil? Doordat er zoveel keuze is het lastig waar je moet beginnen. In deze blog zet ik even voor het gemak alle sieraden die er zijn op rij zodat je een overzicht hebt van welke sieraden er zijn!

Armbanden

Je kan kiezen voor een mooie armband. Armbanden zijn vaak te vinden in verschillende soorten en maten. Van dikke, wat stoerdere armbandjes naar dunne en elegante armbandjes. Van kleurrijke kralen, schelpen naar mooie zilveren of gouden armbandjes. Zoek je voorkeur kijk daarna verder in die categorie.

Kettingen

Wil je elk overhemd, shirt of andere kleding een boost geven? Dan is een ketting natuurlijk een perfecte keuze. Net zoals bij de armbanden kan je kettingen in alle soorten en maten krijgen. Zo heb je elegante zilveren of gouden kettingen en stoere dikkere kettingen. Wat tegenwoordig ook helemaal in is zijn de kettingen is een zwarte ketting met een zilveren of gouden hanger. Kijk vooral naar wat het beste bij jou past!

Ringen

Om je handen die extra mooie look te geven zijn ringen de perfecte keuze. Ringen zijn voornamelijk te vinden in zilver en goud. Wel is er zoals bij de armbanden en kettingen verschil in dikte. Je kan natuurlijk kiezen voor een mooie, dunne en elegante ring of een stoerdere wat dikkere ring. Of je kiest voor zilver of goud dat ligt geheel aan jou. Je hebt bij veel ringen ook vaak nog steentjes op de ringen om de ringen extra mooi te maken.

Piercings

Je kan ook voor een gewaagdere optie gaan en een piercing nemen. Er zijn veel plekken in je oor die je kan laten piercen. Elke piercing in het oor heeft zijn eigen charme. Hiervoor is het wel handig eerst te overwegen of je dit wel echt wil of niet.

Oorbellen

Een piercing in de oorlel is natuurlijk de bekendste en zal bijna elke vrouw wel hebben. In dit gaatje kunnen verschillende mooie oorbellen geplaatst worden. Je kan natuurlijk voor een grote ring gaan, of een elegant steentje. Het aanbod voor oorbellen is zo groot dat er genoeg is om uit te kiezen. Kies je voor oorbellen is het handig om even extra te zoeken naar wat je precies wilt.

Beste plek voor jouw sieraden

Er zijn natuurlijk een hoop plekken waar je je sieraden vandaan kan halen. Daarom is het goed om te weten waar je mooie sieraden kan vinden. Bij My Unique Style is er een breed aanbod in alle assortimenten en heb je een hoop mooie sieraden om uiteindelijk je keuze te kunnen maken. Zie de website van My Unique Style

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.