RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
24 sep
De essentials van een industriële inrichting

Laat het stucwerk achterwege of kies voor slim behang

Bij industrieel denk je waarschijnlijk meteen aan bakstenen en beton, in ieder geval aan muren met een verweerd effect. Is je huis naar jouw industriële smaak te netjes (ja, dat kan dus tegenwoordig!) afgewerkt? Kies dan voor beton- of kalkverf. Je kunt natuurlijk ook lekker rigoureus te werk gaan en het stucwerk van je muren af slopen. Mocht je dat toch te ver vinden gaan, wees dan slim en kies voor behang met motiefje. Bijvoorbeeld behang met een print van een stenen muur, verlaten oude fabriekshal, lockerkasten.. je kunt het zo gek niet bedenken of er is wel behang van!

Ken je klassiekers

Nee. Je mag je huis niet industrieel noemen zonder op z’n minst een aantal industriële meubels. Ken je klassieker dus. Met een industriële eiken eettafel (eikenhouten blad, stalen poten) van Woodville bijvoorbeeld, kom je al een heel eind. Andere bekende voorbeelden: de oude schoolkrukjes, apotheker- en lockerkasten en fabriekslampen.

Kleur bekennen

Laatste stap: kleur bekennen inderdaad. Zwart-, wit- en grijstinten zijn veelal favoriet in de industriële inrichting. Vergis je echter niet door er een droevig, donker huis van te maken, dat is namelijk absoluut niet de bedoeling! Kleur komt terug in de accessoires, zoals de kussens op de bank, posters aan de muur, het dekentje op de bank. En nu mag je je uitleven! Industrieel betekent namelijk ook: felle neon kleuren en grafische prints. Hoera!

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.