RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
20 dec
Welke kleuren trouwpakken vormen de trend van 2022?

Trouwpakken zijn van oudsher enigszins stemmig van kleur, dat wil zeggen dat zij ingetogen van kleur zijn. De bruid vormt immers het stralende middelpunt zo de oude etiquette verlangt. De bruidegom -galant als hij is- stemt zijn bruidspak op haar af. Tegenwoordig is dit gegeven niet meer vanzelfsprekend, heren mogen zichzelf laten zien, wat tot uiting komt in een diversiteit aan kleurschakeringen van het trouwpak. Maar let wel: welke kleur je ook kiest, het bruidspak dient onberispelijk en nieuw te zijn, gemaakt van een hoge kwaliteit stof en bij voorkeur op maat gemaakt voor een perfect passende snit. Het bruidspak mag absoluut niet trekken of lubberen op bepaalde plaatsen, maar moet echt mooi passend zijn. Alleen die kleur, wat is er nu echt modieus op dit moment en wat zijn de nieuwste kleuren voor trouwpakken in 2022? In dit artikel nemen we de belangrijkste trends met je door, zodat jij stralend op je trouwdag verschijnt!

Welke kleur trouwpakken kiezen we in 2022?

Er zijn eigenlijk 2 belangrijke kleurthema's in het seizoen van 2022 die we terugzien binnen trouwpakken trends, namelijk de kleuren groen en blauw. Beiden kennen echter wel een grote kleurenwaaier, waardoor de kleuren van uiterst licht tot zeer donker kunnen uitpakken en alles wat daar tussenin zit. Wist je overigens dat trouwpakken ook seizoensgebonden zijn? In de zomer kies je eerder voor een licht kleur en vice versa in de winter juist voor een wat donkerdere variant van dezelfde kleur. Hoewel de kleuren groen en blauw beiden populair zijn in 2022, is het toch een groen trouwpak wat de voorkeur geniet binnen de nieuwste trend. Laten we de diverse tinten groen eens met je doornemen.

Zomers mintgroen

Mintgroen is bij uitstek een kleur om in het late voorjaar en/of tijdens de zomer te dragen. Het heeft een smetteloos, vrolijk en optimistisch karakter. Deze kleur past echt zeer goed bij zonnige dagen en maakt het bruidspaar tot een opvallend en vrolijk geheel.

Smaakmaker: blauw groen

Kun jij niet kiezen? Ga dan voor 'blauw groen'. Is het nu groen, of toch blauw, vraag je jezelf af bij het zien van deze kleur. Deze kleurencombinatie geeft de man een pittige uitstraling en past mooi bij ieder type man. Of je nu een lichte of donkere haar- of huidskleur hebt. Blauw groen is super chic en toch modern. Ga je voor een linnen-cotton mix? Dit is vooral een gebruikelijke combinatie in de zomer. Daarentegen kies je voor een flanel of tweed kostuum tijdens de winter.

Zo mooi is olijfgroen

Een warme kleur olijfgroen staat prachtig bij de wat getinte man (of vrouw natuurlijk). Deze kleur stimuleert de natuurlijk huidskleur zonder te indringend te worden. Olijfgroen kan overigens ook heel goed bij lichte mannen staan. Iedere kleur kent meerdere schakeringen, houdt daarom vooral wat kleuren bij je gezicht voordat je het hele pak past.

Tot slot grijs groen

Grijs groen is een rustige, beschaafde en toch moderne kleur. Deze veilige kleur past eigenlijk bij iedere man. Is jouw huidskleur een tikje flets (en dan met name in de winter), neem de grijs groene kleur dan iets donkerder.

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.