RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
01 mrt
De 3 populairste vermageringtoestellen voor jouw salon

Iedereen wil een strak en slank lichaam, maar het is voor veel mensen moeilijk om de nodige actie te nemen om dit te bereiken – laat staan om dit vol te houden. Met vermageringstoestellen in jouw beautysalon kun je deze grote groep mensen een reikende hand bieden. Deze schoonheidstoestellen maken het namelijk heel gemakkelijk om vet te verbranden en spieren te trainen. Ontdek de populairste vermageringstoestellen voor jouw salon en help ook jouw klanten op weg naar het lichaam van hun dromen.

De SupraSculpt traint de spieren

De SupraSculpt zorgt met behulp van krachtige golven voor contracties van de spieren. Dit is niet te vergelijken met een ‘echte’ training, want het is vele malen effectiever. Met de SupraSculpt wordt namelijk de volledige spier aangesproken, terwijl dat bij een training slechts 40% is. Het resultaat is dat één sessie is te vergelijken met maar liefst 30.000 squats. Denk je eens in wat je dan binnen enkele sessies kunt bereiken! Klanten krijgen niet alleen een strakker lichaam, maar zullen ook effectief vermageren. De spieren hebben tijdens een sessie namelijk veel energie nodig en dat halen ze rechtstreeks uit het plaatselijke vetweefsel. Het is niet verwonderlijk dat de SupraSculpt erg populair is!

De EGO voor een effectieve stimulatie van de spieren

Een ander schoonheidstoestel dat de spieren stimuleert is de EGO. Met behulp van elektrische pulsen worden verschillende spieren van het lichaam getraind. Daarnaast zorgt dit toestel voor de verbranding van vet en het afvoeren van vocht. De EGO is echter ook voor andere doeleinden te gebruiken zoals het strakker maken van de huid. Het schoonheidstoestel is niet alleen geschikt voor het lichaam, maar ook voor het gezicht. Je kunt het lichaam lokaal behandelen en zo specifieke gebieden aanspreken. Dat maakt het een ideaal toestel om plaatselijk vet te verbranden.

De GMP infraroodcabine: het professionele afslankingsapparaat

De GMP infraroodcabine helpt je klanten tot maar liefst 800kcal per sessie te verbranden. Dit schoonheidstoestel werkt op basis van infraroodstraling. In tegenstelling tot een reguliere sauna, spreekt de GMP ook de diepere huidlagen aan. Door de infraroodstraling wordt de lichaamstemperatuur verhoogd en worden de zweetklieren gestimuleerd. Daarnaast stimuleert de GMP ook het metabolisme waardoor je calorieën gaat verbranden en niet enkel vocht verliest. Bovendien heeft dit toestel een ontgiftende werking voor het lichaam. Zeker in combinatie met een gezond en gevarieerd voedingspatroon en (één van) bovenstaande schoonheidstoestellen kunnen klanten binnen korte tijd de spectaculaire resultaten behalen waar ze nu nog enkel van dromen!

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.