RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
04 aug
Zo kies je de juiste bruidsschoenen

Je kent het misschien wel: heb je eindelijk de perfecte trouwjurk gevonden, dan moet je je bruidsschoenen nog kiezen. Niet een hele gemakkelijke klus, gezien je bruidsschoenen ook net je hele outfit afmaken op jouw dag. Hoe vind je dan de juiste bruidsschoenen? En hoe loop je ze in? Waar en wanneer koop je ze? Kun je erop lopen op jouw trouwlocatie? Allemaal vragen die een antwoord nodig hebben: in dit artikel vertellen we je daarom hoe je de perfecte bruidsschoenen vindt. 

Bruidsschoenen

Hoewel de jurk altijd als eerste komt, zijn de bruidsschoenen  net zo belangrijk. Ja, ze zitten een beetje verstopt zitten onder je jurk, maar toch is het belangrijk om mooie, comfortabele en passende bruidsschoenen te vinden. Iedere keer als je je jurk optrekt wil je tenslotte dat jouw bruidsschoenen een echte blikvanger worden.

Welke bruidsschoen past bij mij?

Wanneer je een bruidsschoen uitkiest is het natuurlijk belangrijk dat deze past bij jou en de bij de stijl van je jurk. Echter is dat niet het enige waar je rekening mee moet houden. Het is ook belangrijk dat je bedenkt hoe jouw trouwlocatie eruit ziet en hoe ver je bijvoorbeeld moet lopen. Wanneer je op het gras wandelt is het niet erg handig om naaldhakken aan te hebben, terwijl je dat op steen prima kunt kiezen. Op het strand kun je misschien de schoen helemaal weglaten. Hoe dan ook: jouw stijl en jouw trouwlocatie is belangrijk bij het maken van deze keuze.

Soorten trouwschoenen

Om je wat inspiratie mee te geven, worden hieronder een aantal favoriete type bruidsschoenen beschreven.

  1. Bruidsschoenen met hak

Dit is misschien wel de meest bekende soort bruidsschoenen: met hak. Welke vrouw voelt zich nou niet super sexy op een paar glitterende hakken op haar trouwdag? En wanneer je minder goed op hakken loopt of op een zachtere ondergrond beweegt, kun je kiezen voor een bredere hak, zoals een blokhak of een sleehak, in plaats van een naaldhak. Ook nog een stuk comfortabeler als je er de hele dag op moet lopen.

  1. Platte bruidsschoenen

Misschien ben je wel helemaal geen liefhebber van hakken of kun je er niet goed op lopen. Dan kun je ook kiezen voor platte bruidsschoenen. Genoeg opties zijn er: ballerina’s, sandaaltjes en tegenwoordig is zelfs een sneaker niet te gek.

  1. Bruidsschoenen van leer of satijn

Afhankelijk van het seizoen waarin je trouwt kun je kiezen voor luchtige en warmere bruidsschoenen. Zo zijn leren schoenen warmer, maar deze loop je vaak wel goed in. Ideaal als je bijvoorbeeld in de winter trouwt en tijd hebt om ze in te lopen. Trouw je in een warmer seizoen, dan kun je kiezen voor satijn. Satijnen bruidsschoenen zijn geliefd omdat ze mooi staan bij de meeste trouwjurken en koeler zijn.

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.