RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
11 nov
Nederland: een echt dropland

Nederland staat bekend om zijn drop, en niet voor niets zijn wij een echt dropland. Nergens op de wereld wordt er namelijk zoveel drop gegeten als in ons land. Een recent onderzoek wees uit dat maar liefst 15% van alle ondervraagde in de laatste 2 dagen drop had gegeten. En welke was hun favoriet? De zoet drop natuurlijk! Maar wat weten we eigenlijk over drop? Tijd om daar nader onderzoek voor te verrichten.

Ingrediënten voor drop

Drop wordt gemaakt van een zoethoutplant. Het sap wat in de wortel van de plan bevind, wordt gebruikt voor de product van drop. Deze basis wordt gemengd met o.a. suikers, bindingsstoffen (bijv. gelatine) en natuurlijke smaak- en geurstoffen. Drop is natuurlijk bekend om zijn unieke geur en kleur en dat komt door de toevoeging van anijs, honing of stroop.

Niet teveel snoepen!

Drop is erg lekker, maar zeker niet verslavend. Hoewel er vaak gedacht wordt dat drop een stimulerend effect heeft is uitgewezen dat vooral de suikers in zijn algemeenheid leiden tot overmatige consumptie. Het probleem, en stiekem ook wel het voordeel van drop, is dat het kleine snoepjes zijn. En ja, dan eentje dan. En voordat je het weet is je zak leeg. Zoals wij zo vaak zeggen, elk pondje gaat door het mondje. Dus probeer het dropgebruik te matigen.

Geef drop cadeau!

Tegenwoordig is drop op veel plekken te koop: in de supermarkt, het tankstation, op de markt en in kantines. Maar wat is er nou leuker om drop cadeau te geven, en dan ook nog is in een uniek jasje. Neem is een kijkje bij droptelegram.nl. Droptelegram.nl is dé online aanbieder van leuke en vooral lekker drop pakketten als cadeau voor jezelf of voor een ander. Op Droptelegram.nl vind je diverse drop telegrammen. Zo zijn er drop telegrammen met zoete drop, zoute drop, maar ook diverse andere soorten drop zoals winegum & Engelse drop. Kortom heel veel lekkere drop in een mooie verpakking

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.