RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
10 okt
Fotobehang of muurstickers

Nu de winter voor de deurstaat is het de perfecte tijd om je muren met iets bijzonders te decoreren. Heb je al is gedacht aan een muursticker? Die zijn namelijk ideaal om muren in uw huis op te fleuren. Het is een van de beste manieren om een kamer een andere sfeer te geven geheel in je eigen gewenste stijl. Sinds kort is fotobehang ook een mooie oplossing. In tegenstelling tot de muursticker kun je de gehele muur voorzien van een uniek print. Benieuwd naar de mogelijkheden? Wij hebben ze voor je op een rij gezet.

Voordelen van muurstickers
Muustickers zijn eenvoudig aan te brengen en kunnen ook sneller vervangen worden. Heb je genoeg van je sticker, of wil je gewoon weer wat anders? Een fluitje van een cent om de muursticker te verwijderen en een nieuwe op je muur de plakken. Een ander groot voordeel is dat muursticker relatief goedkoop zijn. Dus je zou er al over kunnen nadenken om per seizoen een leuke sticker te plaatsen op je muren. 

Ga je voor fotobehang? 
Behang voorzien van een unieke foto maakt een muur helemaal compleet. In tegenstelling tot een sticker geeft het behang de muur een totaal sfeer aan je ruimte. Let er wel op dat het bij drukke foto's lijkt alsof een ruimte kleiner wordt. Ook zal het behang wat duurder zijn dan een sticker, maar hiervoor krijg je ook langer plezier voor terug. Wanneer het fotobehang goed bevestigd is, gaat het jaren mee. Let daarom wel altijd op dat je voor een tijdloze uitstraling gaat, waar je lang plezier van beleeft! 

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.