RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
30 nov
Unieke trouwlocaties in Europa

Voor de mooiste trouwlocaties hoef je niet per se een lange reis te maken. Natuurlijk zijn de schone bountystranden van de Malediven een droom voor nagenoeg elke bruid. En ja, we dromen allemaal wel eens om door Manhattan rondgereden te worden in een nostalgisch uitziende koets. Maar wat nu als je budget niet toereikend is? Geen probleem. In Europa bestaan uitstekende alternatieve plekken om jouw bruiloft onvergetelijk te maken. Wij geven je een aantal suggesties binnen Europa, waarbij je zelfs nog heel je familie kan uitnodigen.

Parijs (Frankrijk)

Parijs, de stad van de liefde. Je voelt de l’amour al als je van de Périphérique de stad in rijdt. Je weet dan direct dat Parijs heel wat te bieden heeft. Als bruidspaar kijk je de ogen uit. Een locatie uitkiezen binnen Parijs is toch nog een klus. Geef elkaar het Ja-woord in de Jardin des Tuileries, langs de Seine op de Pont des Arts of toch vlakbij de Eiffeltoren. Geniet van de overheerlijke zoetigheden van de beste patissiers en maak je bruiloft compleet met een stijlvolle fotoshoot in een van de iconische Victoriaanse bouwwerken.

 

Toscane (Italië)

tuscany 1555662 1280

Centraal gelegen in Italië, vind je de regio Toscane.  Een divers landschap zorgt ervoor dat je kan genieten van de meest prachtige uitzichten vanaf een van de groene natuurheuvels of je kan genieten van het mediterraans zeeklimaat aan de Tyrreense Zee. Geef je weddingplanner de opdracht om in een van de uitgestrekte Toscaanse tuinen de bekende Italiaanse lange familietafel neer te zetten om na afloop van de ceremonie een hapje te eten uit de lokale keuken. Of plan een dienst in een rustiek kerkje waarvan de authenticiteit van af spat. Binnen Toscane zijn er tal van dorpjes en steden die meer dan de moeite waard zijn. Bekijk de opties van Florence tot aan Pisa of Piombino.

Alta (Noorwegen)

aurora 1197753 1280

Zijn jullie als toekomstig getrouwd stel echte natuurliefhebbers? Dan is Noorwegen de ‘place to be’. De ruwe natuurverschijnselen vind je door heel het land. Maar wat je zeker niet mag missen is het noorden van Noorwegen. Want hoe romantisch zou het zijn om elkaar vast te houden bij het zien van het Noorderlicht? Of naar de ceremonie worden gebracht in een luxe slede voortgetrokken door ijverige Huskies langs een pad van kaarslicht? De gedachte alleen zegt al voldoende. Als jullie de kou kunnen trotseren dan is Alta een perfect verblijf. Gelegen in het hoge noorden in een van de groteske fjorden grenzend aan de Noorse en Barentszee. Eén ding is zeker. Het zal onvergetelijk worden.

Scheveningen (Nederland)
 
sea 968377 1280

Vergis je niet. Tussen al het buitenlandse geweld prijkt een Nederlandse topper. Ons kleine kikkerlandje heeft maar liefst een kustlijn van meer dan 450 kilometer. Volop mogelijkheden om je bruiloft aan zee te plannen. Huur een groot gedeelte van een strandtent af en wordt geheel ontzorgd door de Nederlandse service. Voor de juiste weelderige luxe kamer ben je niet alleen meer aangewezen op het Kurhaus. Tegenwoordig kan je ook overnachten in een luxe suite op de beroemde pier van Scheveningen. Uiteraard zou het fijn zijn als het weer zich van de goede kant laat zien. Een bijkomend voordeel is dat familieleden is grote getale aanwezig kunnen zijn want Scheveningen ligt toch een stuk dichterbij dan Alta.

Heb jij nog een mooi, speciale suggesties of ben jij getrouwd op unieke locatie? Laat het ons dan weten.

 

 

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.