RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
11 jan
Meer in balans met probiotica

Voor jong en oud is het belangrijk om de weerstand op peil te houden. Goed voor jezelf zorgen op het gebied van eten, bewegen en slapen is daarom belangrijk. Wil je graag door het gebruik van supplementen actief bezig zijn met het herstellen van de balans in je lichaam, dan kunnen probiotica mogelijk nuttig voor je zijn. We zijn de voordelen van probiotica? En welke andere gezondheidsproducten kunnen we aanbevelen?

Het nut van probiotica
Probiotica supplementen bevatten gunstige bacteriën die in gezonde darmen voorkomen en kunnen een positief effect hebben op het immuunsysteem, de spijsvertering en de stoelgang. Ze herstellen het evenwicht in de darmen. Zo kunnen probiotica-supplementen helpen om voedingsstoffen beter op te nemen en om verstopping en diarree te bestrijden. Ook in het geval van allergieën, infecties en stress zou men baat kunnen hebben bij probiotica. 

Andere producten die je gezondheid ten goede komen
Maar Byfit heeft ook een grote keuze in andere producten waarmee je beter in balans kunt komen. Een van de producten die ik uit ervaring warm kan aanbevelen is visolie. Dit middel staat bekend om de gunstige invloed op het hart en de bloedvaten. Zelf ervaar ik dat ik me lichamelijk soepeler voel als ik het gebruik en ook nog eens scherper van geest. Kortom, de capsules zorgen voor meer energie en zijn dankzij de belangrijke voedingsstoffen overal goed voor.

Voordelen van probiotica en andere middelen
We zetten de voordelen van enkele populaire gezondheidsproducten van Byfit op een rij, zodat je ze kunt vergelijken:
- Probiotica: bij darmproblemen, de goede bacteriën zorgen ervoor dat ziekteverwekkers minder kans krijgen
- Visolie: de Omega 3 vetzuren zijn onder meer goed voor hart en bloedvaten, de hersenen en de ogen
- Algenolie: deze plantaardige olie is gemaakt van gekweekte algen en vormt een Omega 3 supplement dat geschikt is voor vegetariërs
- Kruiden en kruidenmixen: al sinds de oudheid zijn veel kruiden bekend vanwege hun heilzame werking. Byfit heeft bijvoorbeeld speciale kruiden voor de gewrichten, een goede slaap, de blaas of een goede bloeddruk
- Appelazijn: verlicht reumatische pijn en helpt bij afvallen en ontgiften

Tags:
0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.