RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
23 jan
Mannen houden wél van shoppen

Het varieert van het kopen van herenkleding en herenschoenen tot aan literatuur en elektronica. Dat mannen niet van shoppen houden is bij deze van tafel! 

Natuurlijk moet het ook online niet al te moeilijk zijn. Een man shopt heel gericht en de hoeveelheid tijd die hier aan wordt besteedt is minimaal.  Een vrouw ziet shoppen vooral als leuk tijdverdrijf, terwijl een man zo min mogelijk tijd wil verspillen: hij zoekt een product, vergelijkt en koopt het product. De focus ligt echter wel meer op het kopen van elektronica, hardwaren en financiële producten. Later komen herenschoenen, reizen en kaarten voor evenementen aan bod. Het gemiddelde bedrag dat wordt gespendeerd ligt tussen de 100 en 150 euro.

Het is al lang niet meer zo dat mannen shoppen écht niets aan vinden. Er wordt naast de webshop ook rekening gehouden met de fysieke winkel.  Steeds meer winkels richten zich namelijk op een typisch mannen concept met een in-store barretje of een DJ. Er wordt in het algemeen veel meer ingespeeld op sfeer in een winkel en dat is natuurlijk voor man én vrouw leuker!

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.