RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
16 mrt
Gebruik een Dopper tijdens het sporten

Iedere sporter neemt een bidon of waterfles mee als hij / zij gaat sporten. Sommige sporters nemen helaas nog wel eens een Spa blauw of andere waterfles mee, die ze na 1 keer gebruiken weggooien. Hiervoor bestaat tegenwoordig een mooi alternatief en dat is de Dopper!

De Dopper is een mooie design waterfles met een missie: het terugdringen van het single used plastic afval en daarnaast toegang tot schoon drinkwater voor iedereen over de hele wereld.  De grootste reden voor het bestaan van Dopper is de enorme hoeveelheid plastic afval die we met z’n allen produceren:. Wereldwijd wordt slechts 1% van dit plastic gerecycled en maar liefst 50% van het plastic wordt na gebruik direct weggegooid!

Een Dopper kan oneindig worden gebruikt en kan, in tegenstelling tot bijvoorbeeld een bidon,  schoongemaakt worden in de vaatwasser.  De Dopper is dus een geweldig alternatief om mee te nemen naar de sportschool. Je bent niet alleen hip met een Dopper, maar je brengt ook een boodschap over.  5% van de netto omzet van Dopper wordt gedoneerd aan de Dopper foundation. Deze foundation probeert ervoor te zorgen dat er wereldwijd overal toegang is tot schoon drinkwater.

De Dopper is ook te bedrukken met logo of persoonlijke boodschap en daarmee een geweldig item om weg te geven als relatiegeschenk. Hij is verkrijgen in een aantal mooie kleuren en daarnaast is een RVS versie ook mogelijk. Ga naar de website van Robitex als je geïnteresseerd bent in meerdere Doppers en help ons de wereld een klein beetje te verbeteren. Als we namelijk allemaal een steentje bijdragen, kunnen we bergen verzetten.  Het begint allemaal bij jezelf en zeker voor sportende en hippe mensen is dit een leuk alternatief. 

Bron afbeelding: Dopper.com 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.