RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
01 mei
6 trouwlocatie ideeën voor de perfecte bruiloft

Jullie bruiloft moet natuurlijk de mooiste dag van jullie leven worden. Veel valt of staat uiteraard met de perfecte trouwlocatie. Er zijn veel soorten trouwlocaties waar je vandaag de dag uit kunt kiezen. Hieronder enkele ideeën en tips die jullie hopelijk zullen inspireren om de locatie van jullie dromen te vinden.  

1. De perfecte locatie voor de waterliefhebbers
Zijn jullie gek op zee en water? Dan is een trouwfeest op een zeilschip of een partyboot de ideale uitkomst. Heerlijk feesten terwijl jullie en jullie gasten uitkijken over bijvoorbeeld het IJsselmeer of de Waddenzee. Het is wel ontzettend belangrijk dat je in dit geval de aanlegtijden duidelijk met je gasten communiceert. Sommige mensen kunnen misschien niet een hele dag/avond blijven. Dan is het wel fijn voor jullie gasten om van tevoren te weten wanneer ze precies van boord kunnen gaan.   

2. Een landelijke bruiloft
Houden jullie van het buitenleven en hoeft het allemaal niet zo super chic en formeel te zijn? Kies dan voor een landelijke bruiloft op een mooie boerderij. Van de decoratie, het eten, tot aan de wedding favors: het landelijke thema kunnen jullie overal in doortrekken.

3. Koninklijk romantisch    
Prins en prinses voor een dag zijn? Dan is een kasteelbruiloft natuurlijk onmisbaar. Nederland telt vele kastelen die geschikt zijn als trouwlocatie. Het mooie van een kasteel is ook nog eens dat het vaak een prachtige plek is om de mooiste trouwfoto’s te laten maken, een win-winsituatie dus.

4. Net even wat anders
Bij een museum of een dierentuin denk je misschien gelijk aan een gezinsuitje, maar veel van deze locaties zijn ook een prima plek voor een trouwfeest. Het is net even wat anders dan een hotel of een kasteel. De aankleding is bijzonderder waardoor er veel valt te zien en te beleven voor jullie en jullie genodigden.

5. Met de voeten in het zand
Wordt het een zomerbruiloft? Dan is er niks mooiers dan lekker trouwen op het strand. De zand onder jullie voeten en de wind door jullie haren. En na de ceremonie tot in de late uurtjes doorfeesten in een gezellige strandpaviljoen.

6. Elkaar in stijl het jawoord geven
Mag het allemaal wat chiquer? Ga dan voor een prachtig landgoed waar jullie elkaar het jawoord geven. Willen jullie je gasten de ultieme beleving bezorgen en mag het wat meer kosten? Dan zijn er ook landgoederen die overnachtingen aanbieden zodat jullie gasten volop kunnen genieten van het trouwfeest zonder dat er ‘discussies’ ontstaan over wie de bob is.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.