RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
11 mei
Afslankringen

Afvallen is erg populair, met name onder de vrouwen. Veel mensen denken bij afvallen aan drastische maatregelen zoals bijna niks meer mogen eten en veel moeten sporten. Dat klinkt niet echt aantrekkelijk. Mensen willen makkelijk afvallen, op een manier waarbij ze niet veel moeite hoeven te doen. Maar hoe kun je dan makkelijk afvallen? Er zijn inmiddels vele andere methoden om makkelijker en sneller af te slanken. Naast de vele bekende diëten zijn er ook afslankringen verkrijgbaar. Dit zijn magnetische teenringen en komen voort uit de Chinese acupressuur. 

De werking van afslankringen

De afslankringen bevestig je om je grote tenen met de magneet naar onder en in het midden van je teen. De ringen stimuleren de acupressuurpunten op de grote tenen en indien gewenst ook op de teen daarnaast. Je kunt deze ringen gewoon de hele dag dragen. Na ze een hele dag gedragen te hebben kun je ze schoonmaken in een sopje van handwarm water. Niet in de wasmachine of in de vaatwasser dus. De stimulatie door de teenringen gebeurt met een sterk magnetisch veld. Door de stimulatie vermindert je eetlust, wordt je bloedsomloop verbeterd en gaat je stofwisseling omhoog. Doordat dit een veilig proces is, ervaart je lichaam vrijwel nauwelijks tot geen vervelende bijwerkingen, zoals bij bijvoorbeeld afslankpillen wel het geval is. Voor wat betreft de werking van afslankringen: elk lichaam is anders en dus kan de werking van deze ringen per persoon verschillend zijn.

Verkooppunten

Als je afslankringen wilt kopen kom je al gauw op het internet terecht. In de fysieke winkels vind je deze niet makkelijk, maar online is het aanbod groots. Afslankringen kopen online is erg makkelijk. Er poppen allerlei websites op en je hoeft alleen maar te kijken, vergelijken en je bestelling te doen. Wezan.nl is bijvoorbeeld een website waar je terecht kun voor deze ringen.

Prijzen

De prijzen van deze wonderlijke teenringen lopen uiteen. Ze zijn online verkrijgbaar onder de €10, maar houd dan wel rekening met verzendkosten. Zo kom je misschien toch nog uit op bijna het dubbele bedrag. Als je ze wilt kopen, doe dan even onderzoek naar de beste deal. 

Waarom wel of niet afslankringen kopen?

Iedereen die wil afslanken is op zoek naar de beste methode. Het liefst een methode die snel resultaat oplevert en niet al te veel inspanning vereist. Afslankringen zijn het proberen waard, net zoals de vele andere methoden. Je moet alleen zelf de keuze maken welke methode het beste bij je past. Niet alleen qua werking, maar ook qua prijs. Een afslankmethode die al binnen 24 uur resultaat geeft, maar wel honderd euro kost, is misschien voor jou niet haalbaar. De meningen over afslankringen zijn verdeeld. De één zweert erbij en de ander vindt het onzin. Als je nieuwsgierig bent geworden, waag dan een gokje. De prijzen zijn niet enorm hoog en als je budget het toelaat kun je het gewoon eens proberen en zelf oordelen. 

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.