RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
15 mei
Coffee creamer voor mensen met een lactose intolerantie

Wanneer je lichaam intolerant is voor lactose dan kan dit op de nodige problemen stuiten. Als je producten gebruikt waarin koemelk is verwerkt kun je daar soms ernstige lichamelijke problemen van krijgen. Dit kan variëren van buikpijn tot ernstige diarree en andere nare klachten. Gelukkig komen er steeds meer producten op de markt die geen lactose bevatten. Zo is er bij voorbeeld ook Non Dairy Coffee Creamer. Dit is een koffiemelk die je zonder problemen kunt gebruiken als je last hebt van lactose intolerantie.

Voorkom klachten als gevolg van lactose intolerantie

Door Coffee Creamer te gebruiken die geen lactose bevat voorkom je dat je klachten krijgt als gevolg van een overgevoeligheid voor lactose. Je kunt natuurlijk ook besluiten om je koffie zonder creamer te drinken maar veel mensen vinden dit niet lekker en wille er toch graag een creamer in. Vroeger was dit niet mogelijk omdat er uitsluitend Coffee Creamer op de markt was die gemaakt is van koemelk. Koemelk bevat van nature lactose en deze komt dan natuurlijk ook terug in de Coffee Creamer. Maar nu is er gelukkig een oplossing voor mensen die geen lactose kunnen gebruiken. De Non Dairy Coffee Creamer maakt het mogelijk om toch van een heerlijk kopje koffie te genieten zonder lactose.

Bestrijd je klachten en gebruik coffee creamer zonder lactose

Er is nu een prima oplossing om te voorkomen dat je klachten krijgt door het gebruik van lactose. Gebruik een goede Non Dairy Coffee Creamer en je zult merken dat je nergens last van hebt. Je hoeft je koffie niet meer noodgedwongen zwart te drinken terwijl je dit eigenlijk niet lekker vindt. De Non Dairy Creamer is net zo smakelijk als gewone koffiemelk. Je proeft hoegenaamd geen verschil. Maar het grote voordeel is wel dat er geen lactose in zit en dat je dus geen klachten krijgt. Want ook al gebruiken de meeste mensen maar een klein beetje creamer in de koffie, als je ernstig overgevoelig bent dan kan zelfs dit al leiden tot vervelende klachten. En je wilt natuurlijk liever niet na het drinken van een kopje koffie met ernstige buikpijn of diarree worden geconfronteerd.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.