RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
24 mei
Kinderopvang Oyas draagt bij aan de ontwikkeling van het kind

Steeds meer ouders besluiten om meer te gaan werken. Hierdoor hebben de ouders minder tijd om voor hun kinderen te zorgen. Bij kinderen tussen 1-6 jaar is het heel belangrijk dat ze gestimuleerd worden om zich te blijven ontwikkelen. Bij Kinderopvang Amsterdam bent u bij Oyas aan het juiste adres. Oyas zorgt ervoor dat kinderen zich niet alleen emotioneel ontwikkelen, maar ook hun kennis uitbreiden. Kinderen gaan in de opvang meer zelfvertrouwen en intelligentie ontwikkelen. Er is een onderzoek gedaan dat kinderen in kinderopvangorganisaties zich goed ontwikkelen, omdat er veel begeleiding en aandacht voor het kind word gegeven.

In Amsterdam word het steeds duurder om te wonen. Vaak is het moeilijk om rond te komen als maar een ouder inkomsten genereert. Daarom is het belangrijk om je kind bij een goede opvang achter te laten. Een vertrouwde plek waar kinderen van dezelfde leeftijds categorie hun grenzen leren kennen. Ze kunnen buiten spelen en hun hobby’s ontwikkelen. Ook kunnen ze ervaringen op doen, met andere kinderen spelen, leren kennen en vrienden maken! 

30_AutumnLeaves-1030x685 8_moreBubbles 19_lookatleaves-1030x685 13_facepaint-1030x685

Andere voordelen van een kinderopvang zijn:

- Je kind leert al vroeg om met andere kinderen te spelen en te delen. Dat draagt bij aan de sociale ontwikkeling van een kind.

- Je kind kan veel leren van andere kinderen.

- In een kinderopvang zijn er veel leuke speeltjes die een kinds thuis niet heeft.

- De kwaliteit van een kinderopvang is hoog in Nederland. De eisen voor kinderopvang worden ook steeds strenger.

- De medewerkers op een kinderopvang zijn professioneel en goed opgeleid om voor je kind te zorgen en mee op te voeden. Ze worden continu bijgeschoold op verschillende terreinen

- Een groot deel van de kosten voor de kinderopvang wordt vergoed door de overheid met kinderopvang toeslag. Zo blijft kinderopvang betaalbaar.

Bij Oyas werken er experts op het gebied van opvoeding en graag willen wij uw partner zijn in de opvoeding.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.