RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
26 mei
Welke laptoptas kies jij voor je laptop of MacBook?

Laptoptas voor je macbook of laptop Heb je een laptop of Macbook en wil je hier een laptoptas voor hebben? Dan zijn er verschillende om uit te kiezen. Laptoptassen zijn er in verschillende soorten en maten, maar wij kijken hier naar de 17 inch en 15,6 inch laptoptassen. 

Laptoptas 17 inch

Een 17 inch laptoptas vindt je overal en kan met of zonder handvat besteld worden. Voorzien met een rits kost hij doorgaans tussen de 30 en 40 euro. Ideaal voor in de trein of auto en makkelijk te dragen. Zowel de laptop en Macbook 17 inch kunnen hierin gedragen worden en zijn ideaal beschermd. Geen zware tas en doorgaans komt hij in de kleur zwart en beschikt hij bovendien over verschillende compartimenten voor accessoires en andere benodigdheden (telefoon, muis etc.). De Case Logic VNCi- 217 bijvoorbeeld beschikt over een extra vak waar documenten, rapporten en ander papierwerk in opgeborgen kan worden. Niet één compartiment enkel voor de macbook of laptop dus, maar een klein opbergsysteem dat heel effectief gebruikt kan worden. 

Laptoptas 15,6 inch

Ben je op zoek naar een 15,6 inch laptoptas? Er zijn al laptoptassen vanaf 20 of 30 euro, gemaakt van polyester en vaak in de kleur zwart. Leren laptoptassen van dit formaat zijn uiteraard een stuk duurder (boven de 110 euro). Kies je voor alleen handvatten of een schouderband? Zowel geschikt voor de normale laptop als voor de macbook. Vaak voorzien van zijvakjes voor kleinere spullen zoals opladers, USB en de muis. Ook in rugzakvorm te verkrijgen: 36 centimeter breed en 45 centimeter hoog. Beschikt tevens over verschillende binnen compartimenten voor documenten en ander papierwerk naast de laptop/macbook. Vaak voorzien van een geïntegreerd handvat voor een comfortabel gebruik en een schouderband die naar eigen comfort te verstellen valt. Tevens kun je die bij alle tassen verwijderen wanneer je hem niet nodig hebt en er weer opzetten zodra je de schouderriem wel wilt gebruiken.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.