RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
08 jun
Sportkleding laten bedrukken

Help, het is alweer juni en de zomervakantie komt alweer in zicht. Tijd om relaxt in je strakke zomerjurkje over de boulevard te slenteren en lekker in je bikini op het strand te kunnen liggen. Of toch niet? Staat jouw lijf nog in de wintermodus met een paar kilootjes extra die na december niet meer zijn verdwenen? Nog net genoeg tijd om weer helemaal in shape te komen, maar dan moet je nu wel flink aan de bak.

Een gezonde manier om af te vallen is natuurlijk meer te gaan bewegen. Om gemotiveerd te blijven is het belangrijk een sport te kiezen die je ook echt leuk vindt, zodat je het ook echt met plezier doet. Je bent dan namelijk fanatieker en houdt het ook op den duur beter vol. Goede sportkleding is ook belangrijk, zodat je je goed kunt bewegen en niet oververhit raakt of juist kou vat en ziek wordt. Zelf sportkleding laten bedrukken is natuurlijk helemaal een extra stimulans!

Er zijn verschillende redenen om te gaan sporten. Niet alleen om af te vallen en centimeters te verliezen, maar ook om gezonder te zijn, lekker in je vel te zitten, tegen stress of voor de sociale contacten. Bij het sporten voor je gezondheid en om kilo’s te verliezen helpen deze tips voor gezonde voeding ook een handje mee.

Functionele sportkleding laten bedrukken

Sportkleding moet passen bij het type sport dat je beoefent, en de weersomstandigheden als het een buitensport betreft. Zoals gezegd is het belangrijk dat de kleding niet te los of te strak zit, zodat je niet gehinderd wordt in je bewegingen. Daarnaast helpt functionele sportkleding je lichaamstemperatuur te reguleren door goede ventilatie. Katoen en mesh bijvoorbeeld voeren zweet goed af, dat je lichaam produceert om de verhoogde lichaamstemperatuur door intensieve beweging te verlagen. Van deze materialen zijn er sportshirts, sweaters en tanktops, maar ook korte shorts of lange trainingsbroeken die je kunt laten bedrukken met een tekst of afbeelding.

Ontwerp zelf je eigen sportkleding 

Bij Digitransfer kun je sportkleding precies zo ontwerpen als je zelf wilt. Zowel tekst als afbeeldingen kun je laten drukken op de voor- en achterkant, of op de mouwen van shirts of truien. Teksten die je zullen aansporen en motiveren zijn bijvoorbeeld ‘Come on, I can do this!’, ‘Go, Go, Go!!!’ of ‘Training = 110% geven’. Train je met een specifiek doel, laat dat dan aan iedereen zien door teksten zoals ‘I’m the king / queen of Mudmasters 2017’ of ‘In training for the Dam tot Damloop 2017’. Je eigen tekst kun je natuurlijk altijd aanvullen met een afbeelding zoals een foto of symbool van een dier dat je inspireert, zoals een jachtluipaard voor snelheid of een leeuw voor kracht.

Haak vooral niet te snel af als je nog geen resultaat merkt. Belangrijk vooral is om het sporten met plezier te blijven doen, dan zal je vanzelf resultaat gaan voelen en zien!

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.