RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
23 feb
Je lichaam verzorgen, de basis van gezond leven

Zich goed voelen en gezond leven begint bij een gezond lichaam. 'Mens sana in corpore sano'. Net zoals je je innerlijke mens optimaal verzorgt door middel van gezond eten en drinken, zo ga je ook de buitenkant van je lichaam in optimale conditie houden. Shampoo en deodorant heeft iedereen wel in huis, maar je totale lichaam verzorgen vergt veel meer aandacht dan dat. Wij namen voor jou een kijkje bij twee gerenommeerde merken van lichaamsverzorging: Biotherm en Collistar.

Biotherm gaat voor natuurlijke producten

Biotherm is in de jaren '40-'50 opgericht door een zekere Dr. Julien in de Franse Ardèche-streek. Hij ontdekte wat mineraal water kon doen met je huid. Het bronwater in deze streek bevat thermisch plankton. Dit werd de basis van zijn uitgebreide collectie verzorgingsproducten. In 1970 werd Biotherm een dochteronderneming van L'Oréal, maar bleef verder werken onder de naam Biotherm. Ze namen een patent op Life Plankton ™, welke een resultaat is van 30 jaar onderzoek. Het is voor 100% natuurlijk.

Wat vind je bij Biotherm?

Voor de vrouwen vind je bij dit merk reinigingsproducten, make-up verwijderaars, toners, huidverbeteringsproducten, serums en maskers, vochtinbrengende crèmes en oog- en lipverzorging. Verder vind je nog een hele reeks varianten of combinaties van verschillende producten. Voor de mannen biedt Biotherm producten aan zoals refreshing lotion, moisturizer, hand- en nagelverzorging, deodorant, gezichtsreiniging op basis van klei, exfolianten, shower gel, scheerschuim en anti-age skin care. Ook voor de mannen biedt Biotherm verschillende producten in één aan.

Wat zijn de sterke punten van Biotherm?

Dr. Julien heeft heel zijn leven lang gezocht naar de perfecte regenerator voor de huid. Micro-organismes, plankton en algen zijn dé ingrediënten van de Biotherm producten. Voor de huid hebben deze producten een uiterst herstellende en beschermende kracht. Vooral in het gelaat, rond de ogen en de mond ontstaan er bij het verouderen van de huid kraaienpootjes. De biologische producten van Life Plankton ™ voedt de huid, verwijdert dode cellen en geeft de huid een jonger uiterlijk.

Collistar gaat voor kwaliteit, schoonheid en perfectie

Collistar ging in 1972 van start als een cosmeticalijn van het farmaceutisch bedrijf Zambaletti uit de Italiaanse stad Baranzate. De focus lag volledig op het ontwikkelen en produceren van hypo-allergeenproducten. In 1984 werd het overgenomen door het Britse bedrijf Beecham Group, maar het bleef de naam Collistar behouden. Collistar is begonnen met onderzoek, creativiteit, wetenschap en passie. En dat zetten zij helemaal door. Italiaanse perfectie en schoonheid is en blijft de drijfveer achter dit label.

Wat vind je bij Collistar?

Collistar biedt producten voor mannen en vrouwen. In hun collectie vind je producten voor gezicht en lichaam, gezondheid, geuren, hand- en nagelverzorging en make-up.

Wat zijn de sterke punten van Collistar?

Collistar werkt rond thema's. Hun Sun lijn biedt alles wat bescherming tegen de zon betreft. De Linea Uomo geeft extra aandacht aan de mannenhuid en biedt verfrissende en reinigende producten. Pure Actives biedt 100% pure ingrediënten, zonder alcohol, parfum of kleurstoffen. Natura is vervaardigd uit 95% natuurlijke producten. Perfecta Plus is gericht op anti-aging. Rimpels en elasticiteit krijgen extra aandacht.

Zoek het product dat het beste bij jou past

Elke mens en elke huid is anders. En daarnaast zijn er zo veel factoren die de huid beïnvloeden: voeding, stofdeeltjes in de omgeving, weersomstandigheden of stress bijvoorbeeld. Het is dus nooit met 100% zekerheid te zeggen welk product precies bij jouw huid past. Als je op zoek bent naar een geschikt product, voor mannen of voor vrouwen, vraag gerust raad aan de verkopers. Zij zijn opgeleid en kennen de producten zeer goed. En daarnaast is het vooral uitzoeken en uitproberen tot je het perfecte product hebt gevonden.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.