RBNG Health & More

Blogs op het gebied van health en meer
10 okt
Sport de winter door

De feestdagen komen er bijna aan en we zien de pepernoten, chocoladeletters en ander snoepgoed al in de winkels liggen. Kortom: festive season, eat your heart out!

Summerbody? Winterbooty!

Normaal gesproken hoor je voornamelijk over een summerbody, dus de uiterlijke verzorging even aanscherpen zodat je er in de zomer piekfijn uitziet in bikini! Maar met de feestdagen in december in het vooruitzicht én al dat eten in gedachten is het geen slecht idee om jouw goede voornemen om te sporten alvast te starten.

Zorg dat je niet op 1 januari pas begint met sporten, maar maak nu in de herfst alvast een vliegende start. Stel je sport graag buiten, dan is het nu nog niet zo koud!

Om het jou gemakkelijker te maken zochten we een aantal leuke gadgets uit die het sporten aangenamer maken, zowel functioneel als met een goede look! Bij 123BestDeal kun je bijvoorbeeld terecht voor fijne gadgets voor je smartphone en bij Zalando kies je weer je flitsende sportoutfit uit.

Als muziek in m'n oren

Verschillende onderzoeken wijzen uit dat muziek luisteren tijdens het sporten de prestaties verbetert. Ook blijkt dat het merendeel van de sporters graag muziek luistert tijdens de inspanning, daarom nemen wij graag onze telefoon mee!

Met hardlopen, fietsen en andere buitensporten is het fijn om de afgelegde afstand later weer in te kunnen zien én muziek te luisteren. Daarom is het meenemen van je telefoon zo’n slecht plan nog niet, we willen immers ook gewoon bereikbaar zijn. Een sportarmband is hiervoor essentieel, hiermee draag je je telefoon moeiteloos bij je en heb je geen last van kramp in de handen en is het probleem van zakken in je sportbroek opgelost.

Ideaal cadeautje om te geven (of te krijgen!) met de feestdagen, als je toch al zulke goede voornemens hebt! De armband is er in verschillende maten, dus voor iedereen geschikt.

0 reacties

Laat een reactie achter
Je reactie is geplaatst.